lauantai 18. tammikuuta 2014

What a beautiful day!

Moikka!

Tänään tai siis eilen oli ihan mielettömän upea päivä säällisesti ja muutenkin kyllä :)
Ja otin PALJON kuvia. Päivällä käytiin pulkkailemassa, eikä tullut kuin varpaille vähän kylmä, -15C.
Ja töiden jälkeen täytyi päästä koskelle kuvailemaan. Ja tuli hieenoja kuvia, eikä yhtään kylmä!
Jokaisella on tietysti omat esteettiset näkemyksensä.

Laitan tähän vain muutaman kuvan, koska tuli paljon kuvattua. Oli hauskaa seikkailla kivien ja jäiden päällä sekä yrittää saada sorsista kuvia. Eikä auringonvalossa vain pysty olemaan hymyilemättä - se on melkein fyysisesti mahdotonta. Yritä nyt murjottaa siinä, kun aurinko paistaa kirkkaasti suoraan päin pirteässä ilmassa ja kun silmiä siristää, niin karkaa se hymykin huulille.  =) 

Eikä tosiaan tullut edes kylmä. Piti vähän väliä ottaa hanskat pois kuvatakseen, mutta sitten kädet alkoivat lämmetä, jopa kuumettua ilman hanskoja, oli hassua. Mutta tosi kivaa, ettei kädet jäädy.
Lisäksi tämä aamu alkoi mukavasti bussissa höpisten. Ostin pähkinöitä. Söin pähkinöitä. Ja ohrapuuroa. Toimin parturina isotädille. Kävin saunassa. Join kahvia. Hymyilin. =)











Aurinkoa ja hymyä jokaiseen päivään!
Tsau!

2 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia ! Sun pitää neuvoa mua miten saa kuviin tuon "omistustekstin" tai miksi sitä nyt sanoisikaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon =) Mukava tietää, että joku lukeekin tätä ja tykkää kuvista =) No omistustekstin tai leimasimeksiko tuota sanotaan, saa ihan avaamalla paintin ja valitsemalla sopivan kirjasimen tyypin, koon ja värin ja sijoittamalla sen alakulmaan. =)

    VastaaPoista

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...