lauantai 4. tammikuuta 2014

Tästä tämä alkaa

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Kuten tämä blogi tässä näin, kun sain vihdoin tämän toimimaankin, jee!

Vuosi 2014 alkoi ihan loistavasti!
Heräsin, luin ja join cappuccinoa ja nautiskelin aamupalan. Olo oli rentoutunut, pehmeä ja hymyileväinen.

Olin sopinut jyväskyläläisten ystävieni (he ovat ihania!) kanssa ruokailun Turun Rossossa klo 14:30. Sain kammettua itseni ylös ja paikalle ennen muita. Meillä oli tooosi mukavaa.

Annokseni Lohta ja tortelloneja oli todella maukas, vaikkakin liikasuolainen (ehken ole tottunut siihen suolan makuun :/) ja jälkkäriksi tilasimme VIISI erilaista jälkiruokaa (meitä siis oli viisi) ja laitoimme ne keskelle pöytää, että saimme jokainen maistaa jokaisesta jälkkäristä. Tästä syystä sokeriton tammikuu sai väistyä päivällä :D

Nyt pari päivää on mennyt ilman sokeria, jee!


Jälkkäreitä viisi mm. Tiramisu, panna cotta, suklaakakku, kolmen lajin jäätelö x2 ja PAUKKUSOKERIA!

                                                 Lohta ja tortelloneja :) Hauska annos.

Bara bra. Kesken ruokailun sain kahdelta hyvältä ystävältä kysymyksen, että lähtisinkö katsomaan Frozenia klo 18:40. Se oli dubattu, mutta ei menoa haitannut. Sinne siis! Hyvä leffa, tosi paljon kyllä lauloivat :O

                                       Tämä Sven oli kyl niin ihana <3 Ja lumiukko Olav myös :)


Leffan jälkeen me yllätys yllätys menimme siihen samaan Rossoon ihan viereiseen pöytään ja meillä oli sama tarjoilija! Tai siis ei heillä ollut, mulla vaan. Yritin vaikuttaa siltä, etten ollut käynyt juuri pari tuntia sitten.

No tilasin vain latten, kunnes herra jyväskyläläinen pelmahti paikalle ja halusi uudelleen ihanan jälkkärin, missä oli paukkusokeria. Mutta mihin ne unohtivat siitä annoksesta sen paukkusokerin? Oliko se loppu? No offence! Kiltteinä turkulaisina ei tietenkään kysytty..

Lähdettiin siitä sitten vähän autoilemaan ja autoiltiin Paimioon. Oon siellä käynyt ohimennen kerran tai pari, mutta sillä matkalla käytiin katsomassa Paimion joulukatua, joka oli I-H-A-N-A, upea ja valoja täynnä. Arvaa kismittikö, kun oli hetki sitten loppunut kamerasta akku. KYLLÄ! - mur.

Mutta silti aivan ihana aloitus uudelle vuodelle! =)


Tänään tein banaanilettuja


Ohje puolitoistakertaisena: 
             1,5 banaania 
             3 kananmunaa 
             ripaus suolaa 
             ripaus kanelia 
             vähän voita 



Ainekset sekaisin tehosekoittimella tai survoimella ja paistetaan lättyjen tapaan. Mahlzeit!

Yleensä ohjeeseen kuuluu ripaus vaniljasokeria (mutta sokerittomalla kun ollaan). Kukin voi maustaa, miten mieli tekee ja kuten parhaaksi näkee.
Annoksen suuruudesta riippuen munia aina kaksinkertainen määrä banaaneihin verrattuna.

Tästä tulee kivaa! Vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...