sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ulkoilua

Heippis! Onko hassua sanoa, että päivän kohokohta on ollut ulkoilu?

Aamusella katselin leffaa ja kutosin kauluria lettipunonnalla ensimmäistä kertaa.  Siitä tulee hieno! Kutomisesta puheen ollen opin tosiaan eilen virkkaamaan. Jee! Joku päivä voisi hakea varastosta vanhat rääsykuteet ja virkata maton. Olen ollut kovin innoissani asiasta, mutten ole osannut virkata, mutta nyt osaan ja voin tehdä pienestä vaikkakin kovin arkisesta unelmastani mahdollista :)




 Hetken kudottuani kyllästyin sisätiloihin ja lähdin puolen tunnin lenkille. Se oli piristävää ja energisoivaa. Voisi vaikka joka aamu lähteä heti herättyä samaiselle lenkille, eikä välttämättä huomaisi unenpöpperöisenä olevansa lenkillä. Viimeistään palattua kotiin ja käydessä aamusuihkussa viimeistään heräisi kunnolla ja tuntisi energian täyttävän kehon. Hieno tapa aloittaa päivä!

Laitoin kolme kuvaa, jotka napsaisin viime talvena. Silloin oli niin paljon lunta! Itse kukin varmaan tällä hetkellä Suomessa,  varsinkin eteläisessä Suomessa ja miksei muuallakin, kaipaa sitä lunta, jonka täällä pitäisi olla: lumiukkojen rakentelua, lievää pakkasta, valkeutta, pulkkamäkiä ja lumihiutaleiden kaunista laskeutumista

Nyt kuitenkin pitänee siivota, vaihtaa lakanat ja ehkä jopa tehdä sankarillinen teko ja käydä taisteluun tiskivuorta vastaan! Mahtaakohan jotkut heittää loppiaisen perinteen mukaan kuusen ulos talosta viimeistään huomenna. Voisihan sen vaihtaa vaikka sypressiin ja kietoa siihen valot, kunhan ei näytä joulukuuselta.

Nostin alas kahvinkeittimenikin tänään, kun se oli ollut pölyttymässä yläkaapissa 1-2 kuukautta, muttei se kyllä estänyt kahvinjuontia.

Kahvin voimalla siivoilemaan ja vähän mosaiikkia taustalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...