lauantai 11. tammikuuta 2014

Lenkkeilyä ja ihonhoitoa


Heipä hei!

Piti kirjoitella aamulenkin jälkeen, mutta sitten äiti haki luokseen, käytiin kaupassa ja ehdin jo siivota äidin keittiönkin. Nukuin pitkään tänään ja katsoessani ulos hymyilin. Siellä oli ja on edelleenkin lunta!
Ei kun lenkkivetimet päälle ja ulos mars mars!

Kävin jälleen puolen tunnin lenkillä ja ai että! Lumi kyllä pyrytti naamalle, koska ei ole mitään pleksikypärää tai sateenkeppiä mukana lenkillä. Ei lumelta tarvitse koskaan suojautua. Antaa lumen sataa, kun on niin pitkän aikaa ollut harmaata.
Ensin lumen nähdessäni ajattelin joko "ensilumi!" tai "kas, takatalvi", muttei siitä sen enempää.

Äiti oli soittanut lenkillä ollessani, enkä ota vaatteiden ja avaimen lisäksi mitään muuta lenkille mukaan. Saa olla rauhassa omien ajatustensa kanssa. Tosin tällä kertaa päässä soi "What does the fox say?"- kappale, johon olen ihastunut. Kyllä, nyt vasta, koska Ylvis-show on joillekin vanhempi ilmiö, mutta mulle ihan uusi. Asensin siis digiboksin takaisin paikoilleen, mutta eilenkin illalla tv oli vain taustameluna ja lueskelin.
Joskus, kun alkaa valo tulla enemmän näkyviin ja tulee mentyä auringonnousun aikaan aamulenkille, voisikin ottaa kameran mukaan ja vähän kuvailla. Kyseinen kuva on poimittu googlesta.

Tämä kuva on Lumenen, koska Lumene on suomalainen kauneudenhoitotuote

En ole mikään kauneudenhoidon erityisasiantuntija, mutta on tullut kokeiltua montaa tuotetta, koska omaan sekaihon eli se saattaa olla arvaamaton. Hyvällä ravitsemuksella saa loistavan ihon, mutta Johanna tietää asiasta enemmän http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/ravintoa_iholle. Luen toki kauneuteen, terveyteen ja liikuntaan erikoistuneita lehtiä, mutta jos alkaisin päteä ja päsmäröidä, niin tästä tulisi toosi pitkä kirjoitus eli mieluiten linkkaan kiinnostuneet sinne, missä tiedetään enemmän.


Voin kuitenkin kertoa, mitä tuotteita tällä hetkellä käytän.
Käytän vartalolle ja kasvoille joko Ahavan kuolleenmeren mineraalisuolasaippuaa tai Ruohonjuuresta saatavaa sitruuna-himalajansuolasaippuaa. Aamuisin, kun ei ole aikaa käydä suihkussa, on himalajansuolasaippua parempi, koska se huuhtoutuu helposti iholta pois, eikä jää saippuajäämiä.


Hoitaa ja tasapainottaa ihoa.
Himalajan-suola sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja jotka auttavat tasapainottamaan ihon toimintoja, kun ihon toiminta paranee se alkaa kosteuttamaan itse itsensä.

Kotimainen luonnonsaippua hoitaa ja tasapainottaa kaikentyyppisiä ihoja. Tämän laadukkaan ja hellävaraisen kotimaisen saippuan raaka-aineet ovat luomusertifioituja. Ei eläinkokeita - Sinun ja ympäristösi parhaaksi.




Upeat suolat.

Ainutlaatuinen saippuaton palasaippua pesee epäpuhtaudet huolellisesti pois kosteuttavien mineraaliensa ansiosta. Suolapohjainen tuote elvyttää, pehmentää ja palauttaa ihon luonnollisen pH:n lempeästi puhdistaen. Puhdistaa ihon kuivattamatta käyttäen mineraalien voimaa.
(vapaa suomennos sivulta http://www.ahava.com/) 



Lumene Finland Radiant touch: normaali/sekaiho.
Kirkas ja täydellisen puhdas iho! Raikastava kasvovesi, joka viimeistelee ihosi puhdistuksen. Sisältää ainutlaatuista suomalaisen lakan nektaria, jonka kirkastava detox-vaikutus auttaa korostamaan ihosi luonnollista heleyttä. Lopputuloksena täydellisen puhdas, kirkas ja heleä iho. Pirteä, virkistävä tuoksu. Parabeeniton koostumus.  
Tätä laitan lappuvanulla aina puhdistuksen jälkeen, ettei iho jäisi kuivaksi suolasaippuan jälkeen. Kasvovesi myös ottaa lopun lian, jos on nassulle jäänyt.


Kuivalle ja sekaiholle tarkoitettu Aqua Sensation Day Care on kevyt tehokosteuttaja, joka sisältää Hydra IQ -koostumuksen ja kurkku-uutetta. Voide on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle.
Hydra IQ edistää ihosolujen omaa kosteutuskykyä.
Tehokkaasti kosteuttavat ominaisuudet ovat sekä välittömiä että pitkäkestoisia. Parantaa ihon rakennetta.
Jättää ihon raikkaaksi ja täyteläiseksi, tuloksena virkistynyt iho

Kosteusvoiteen ostin jokin aika sitten, mutta aloin käyttää vasta kolmisen päivää sitten. Uudenvuodenlupauksenani oli lopettaa/pitää taukoa sokerin ja vehnän käytöstä. Tällä hetkellä sallin itselleni suklaapalan päivässä ja täysjyväisen leivän, koska kaikkea ei saisi itseltään kieltää. Tammikuun jälkeen aion kokeilla herkkupäivää kerran viikossa. Herkkulakon seurauksena alkoi kuitenkin iho reagoimaan epäpuhtauksilla, joten ajattelin käyttää saippuan ja kasvoveden lisäksi kosteusvoidetta yöllä (koska se ei voinut tilannetta huonontaakaan) ja aamulla olin todella iloinen, koska kosteusvoide oli yön aikana hoitanut ihoa paremmaksi ja sileämmäksi. Jo kolmen päivän jälkeen muutos on huomattava.


Lisäksi aloin kolme päivää sitten käyttää (luultavasti yli 2-3kk sitten hankittu) Maybellinen Dream pure BB:tä, joka sisältää sinkkiä ja on hyväksi iholle. Peittää mukavasti, eikä ole liian sticky.







Lisäksi kuuntelen todella usein tätä puoli vuotta sitten löytämääni yhtyettä nimeltä The Piano Guys. Tämä on ensimmäinen kuulemani kappale heiltä, jonka kautta heidän musiikkiinsa rakastuin.
Lempisoittimeni ovatkin sello, piano ja viulu. Sekä upean kuuloinen laulu. The Piano Guys pimputtelee pianolla ja sellolla.


Mutta nyt syömään! Ja illalla tanssimaan! Ja siinä välissä siivoamista. Ja kampaajana olemista =)


A unique soapless bar thoroughly washes away impurities with moisture-enabling minerals. The salt-based formula revitalizes, softens and restores the skin's natural pH for a gentle clean. - See more at: http://www.ahava.com/body/deadsea-salt/moisturizing-salt-soap#sthash.L1wdndq2.dpuf

SPLENDID SALTS

A unique soapless bar thoroughly washes away impurities with moisture-enabling minerals. The salt-based formula revitalizes, softens and restores the skin's natural pH for a gentle clean.
  • Cleanses skin without drying using the power of minerals
- See more at: http://www.ahava.com/body/deadsea-salt/moisturizing-salt-soap#sthash.L1wdndq2.dpuf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...