sunnuntai 12. tammikuuta 2014

-10 asteessa ulkoilua!

Upeaa!

Lunta! Ja ulkona kylmintä tänä talvena ainakin täällä Länsi-Suomessa, eli -10 astetta pakkasta! Paksusti vaatetta päälle ja ulos. Raahasin äidinkin mukaani.

Käytiin kotikaupungin eli Kaarinan rantalenkki.
Joku kumma on kyllä katkaissut täältä ihan liian monta puuta ja tekee kauniille pelloille rakennuksia. Siksi en enää tykkääkään tästä kaupungista niin paljon kuin ennen.

Luulin joskus, että Kaarina tunnettiin "Vihreänä kaupunkina" hyvän kasvillisuutensa ansiosta, mutta nyt on kaikki parhaimmat puut katkaistu. Muutama tärkeä ja kaunis on vielä rannassa, mutta muualta on viety kauneimmat puut - varsinkin vanhan kotitaloni pihalta. Jos olisi ollut oma piha, niin ne olisivatkin jääneet.

Eipä harmitella enempää. Nyt vähän ulkokuvia matkalta lenkiltä (no ulkoilua se vain oli =))








 On harmillista, ettei näitä kuvia saa vierekkäin kuin vain ja ainoastaan päällekäin. Tässä on kuitenkin kuvia ulkoilureissulta Kaarinan Hovirinnan rannalta. Lunta jee, eikä vesi ole jäässä. Aurinko paistoi ihanasti. Ja takaisin tullessa oli lämmin! Kotiin tullessa tuli laitettua kaikki ikkunat auki, kun sisällä oli niin kuuma!
Viikonloput menevät kumman nopeasti. Eilen oli erijännää tanssimassa. Tuli hakuja ja sain tanssia ja pyöriä siellä. Pitäisi kyllä olla enemmän nuoria tanssimassa, olisi kivaa.

Heippis taas!

Tähän haluaisin laittaa vielä ihanan videon, koska se vain on <3 ja sunnuntaimainen :)


Lindsey Stirlingin löysin vähän ennen The Piano Guysia ja Lindsey Stirlingin kautta Peter Hollensin, joka on todella lahjakas laulaja. Viime yönä kuunneltua norjalaista suosikkiartistia en vielä paljasta, tykkään hänestä enemmän kuin kenestäkään muusta. Siis artistina ja soittajana. Hänestä lisää joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...