perjantai 10. tammikuuta 2014

Lautapelipäivä

Moiks!

 Lupasin kertoa teatterista, joten kerron, että siellä oli tosi kivaa ensijännityksen jälkeen. Ensin kerrottiin, mitä kaikkea teatteri harrastuksena pitää sisällään ja sitten kierrettiin teatteritilat ympäri.
Meitä oli aika paljon, jotain 40-50 tyyppiä.

Kierroksen jälkeen pelattiin vampyyriä: laitettiin kaikki jotain silmien peitoksi (pipo, huivi tms) ettei nähnyt mitään ja alussa vain yksi merkittiin vampyyriksi ja kun vampyyri sai jonkun kiinni, vampyyri puri (puristi hartioista tai olkapäästä) ja purtu tyyppi kiljaisi ja muuttui vampyyriksi. Vain ihmiset kiljaisivat, vampyyrit ei sanonu mitään. Niin kauan jatkettiin, että kaikki oli muuttuneet vampyyreiksi.

Sen jälkeen leikittiin hedelmäsalaattia: ollaan piirissä ja yksi on piirin keskellä. Piirin keskellä oleva kertoo jonkun väitteen, vaikka "Minulla on laktoosi-intoleranssi". Kaikki jotka ovat samaa mieltä asiasta vaihtavat paikkaa ja viereiseen paikkaan ei saa mennä. Ja aina joku jää keskelle väittelemään jotain.

 Kolmas leikki oli Miinuksesta plussaan: meidät jaettiin kahteen yhtä suureen joukkueeseen ja asetuttiin riveihin salin molemmille puolille. Pelissä ei saanut puhua ja piti järjestäytyä esim. iän mukaan (miinuksessa nuorin, plus-päässä vanhin), nimen mukaan (-:ssa a..., +:ssa ...ö) ja mein vaan piti arvata naamavärkin perusteella toistemme nimet ja mentävä siihen aakkosjärjestyksessä. 

Oli sellainenkin, että miinuksesta plussaan käden lämpötilan mukaan, joten piti kätellä itsemme oikeaan kohtaan. Oli kyllä kivaa. Harmi ettei juuri nyt avoimia näytelmiä, johon voisi pyrkiä, mutta pitää keksiä, jos olisi jotain kivoja teatterikursseja. Väki vaikutti supermukavalta ja haluaisin tutustua suurimpaan osaan paikalla olijoista.


 Siinäpä teatterijuttuja. Tänään pelailin töissä ja lautapeli-illassa yhteensä neljää peliä: hiiri etsii juustoa-peliä, etsi oikea palikka-peliä, Unoa ja Menolippua.







 Salilla kävin töiden ja lautapelikivailun välissä. Salilta lähtiessä ihmettelin ajan kulua, kun olisi ennen lautapelailua pitänyt käydä kirjastossa lukemassa lehtiä. No onpa töiden jälkeen huomenna ainakin tekemistä, kun on kolme uutta lehteä ilmestynyt tänään







Teen vanhoista pilttipurkeista kivoja maustepurkkeja ja laitoin pikkutekstit englanniksi. Joskus tulee lisää ja voisi noiden pintaa lisääkin askarrella. Edustalla oleva ihana lumihiutale-koru on joululahja isältä


 Oon pariin kertaan katsonut telkusta norjalaista Ylvis-showta, se on ihan kiva. (ja kaik varmaan tietää siitä tulleen "What does the fox say?"-musiikkivideon). Laitoin suihkun jälkeen hiukset leteille, huomenna on varmaan kivat kiharat :) Nyt unille!

 Ai niin tämä söpö musta possu on keittiökaveri ja kirpparilöytö. Sen takana oleva Mickey&Minnie on löytö Tampereen Wiklundilta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...