torstai 16. tammikuuta 2014

Absent-minded

Täysikuu, ohoi! Seilaatko avaruuden merillä vain nähdäksesi auringon meitä lähempää? Vai oletko meidän omamme ja nostat vuorovesiä?


Arjen luksusta on juoda maitoa ja vettä viinilasista. Oikeastaan arjen luksusta olisi juoda vettä tai maitoa tavallisesta lasista. Viinilaseista tulee juotua, koska kaikki muut lasit ovat likaisia. Ne pitäisi pestä. Kukahan sen tekisi?

Tuli viime yönä nukuttua kahdeksan tuntia, muttei se oikein riittänyt, kun on univelkaa. Oon siis ollut vähän väsynyt tänään, mutta eilen töiden jälkeen olin kuin rätti. Tänään tuli väsy vasta salin jälkeen, joten se on ymmärrettävää. Kävin kirjastossa lukemassa kolme lehteä. Ja sen jälkeen kaupassa ja Punnitse&säästä-putiikissa.
Väsyneenä tulee oltua hajamielinen. Ja ajatukset saattaa kulkea ristiin, eikä oikein osaa keskittyä. Silti jumituin muro/mysli-osastolle muutamaksi minuutiksi: miettimään, millaista olisi maistaa jotain ihan uutta ja syödä sitä aamulla, mutta sitten aloin katsella tuoteselosteita ja löysin tosi monesta vehnäjauhoa, liikaa sokeria tai siirappia. Eipä tullut ostettua. Pitänee mennä varmaan Citymarketiin, josta löytyy yleensä eniten vaihtoehtoja kaikessa.

Ajattelin kertoa, mitä kaikkia lehtiä luen.
Avotakka www.avotakka.fi
Tieteen kuvalehti http://tieku.fi

Yeh, nyt vielä siivoamista. Ja ehkä niiden astioidenkin pesu.
Bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...