keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Flunssa

 Hei!
Aamulla bussia odotellessa kävin nopeasti napsaisemassa kuvan.
Joku päivä otan tarkemman.
Kävin töiden jälkeen ulkona. Aurinko paistoi.
Ei ollut kylmä, mutta oli kuitenkin.
Bussilla itäistä jokirantaa pitkin.
Kotimatkalla.
Note to self and everyone else: Ei kannata mennä puolikuntoisena töihin, vaikka aamulla olisikin ihan ok olo. Se paheni aika nopeasti tai ehkä en vain tuntenut sitä. Onneksi oli mukava päivä.

Taisi olla hieman kuumetta, nenä vuosi ja piirsin kotona jopa kuvan siitä, että on tulppa nenässä, kun se on sellainen sanonta. Siis että nenä vuotaa niin paljon, että pitäisi laittaa tulppa nenään, ettei se vuotaisi. Se ei ole julkaisukelpoinen, näytti vähän Coraline-tyyliltä.
Laittaahan se ihmettelemään, kun roikkuu tulppa nenässä ( niin, samanlainen mitä laitetaan keittiön pesualtaan tukkeeksi) eli en julkaise sitä. Ehkä heitän roskiin, kun siitä tuli ihmettelevä tukallinen pallosilmäkala, jolla on suu auki ja ruudulliset yöhousut jalassa.

Tänään sain nauttia ihan ulkosalla auringosta, mutta olin kyllä tosi vähän aikaa ulkona. Jospa kokeilisi uudestaan sarvikuonoa, vaikkei se toiminut aiemmin tänään. Nenä on ihan tukossa ja silmät kuumottaa, pitää hengittää suun kautta. Auttaisikohan se Vicks vapore, taisi olla vain yskään eikä tukkoisuuteen.
Tukkoinen nöötti menee nyt nukkumaan.

Pysykää terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...