lauantai 31. lokakuuta 2015

Arkea oloasussa ja Skiexpo

Eilen, kun tulin kämpille, niin siellä odotti roskapussi, Stockmannin uusin kuvasto, lasku puhelinyhtiöltä, pesemättömiä astioita ja vaatteita lattialla. Käytävässä kuitenkin näin heti, että jotain on tapahtunut, kun oli niin siistiä. Hissi on vihdoin valmistunut! Päätinpä sitten saman tien testata. Hissi oli hiljainen ja nopea. Aika pieni, ei sinne kahta enempää mahdu.

Kävin eilen myös hakemassa Elloksen pussin lähimmästä "postista" eli mihin paketit nykyään voivatkaan tulla. Ennen kaikki piti hakea oikeasta Postista tai Matkahuollosta, eikä niitä saanut mistään muualta.



Nyt olen pukeutunut paketista löytyneeseen ihanan pehmeään fleece-oloasuun ja villasukkiin niin kuin eilenkin. Eilen söin Kotzonea nälkääni, jonka kävin hakemassa lähimmästä Kotipizzasta käytyäni kirjastossa lukemassa pari lehteä.
Tiesittekö, että lehtien yleisin ilmestymispäivä on torstai :)



Tänä aamuna heräsin ja tunsin pahan ientulehduksen viisaudenhampaan puolella. En pystynyt puremaan kunnolla sen takia. Syytän eilistä Kotzonea ja aiemmin juotua olutta ja syötyjä karkkeja. Kirjoitin siitä naamakirjaan ja sain paljon hyvää palautetta, mistä ientulehdus voi johtua ja mitä kannattaa tehdä parantaakseen suun hyvinvointia. Pitäisi varmaankin käydä hammaslääkärissä ja olisi hyvä myös valkaista hampaat. Sitten joku päivä. Nyt onneksi ientulehdus on huomattavasti laskenut, vaikken ole tehnyt mitään erityistä.

Tänään kävin Ski-/Board-/Digiexpo-messuilla. Vatsa huusi nälkää, joten ensimmäiseksi, kun astuin ulos ratikasta, kävelin messukeskukseen ja näytettyäni lippua lukijalle, menin syömään Fazerin kahvilaan leipää ja juomaan cappuccinoa. Ei voi kuin todeta, että Fazerin kahvila on kallis. Muuten messuilla jotkin asiat voivat olla halvempia ja ne myydään messuhintaan, mutta varsinkin ruokapuoli on kalliimpaa.




Koittelin muutamia laskettelukypäriä, mutta ei ole tällä hetkellä varaa ostaa mitään ylimääräistä. Jos olisi ollut vaikka tuhat euroa ylimääräistä taskussa, niin siinä tapauksessa olisin varmasti lähtenyt monien kassien kanssa pois ja aiheuttanut hiljaista paheksuntaa ratikassa.




Messumaskotteja :) Oli siellä myös jätti-SuperMario, mutten saanut siitä kunnon kuvaa, ja muita Star wars - hahmoja. Pian tuleekin se uusin leffa teatteriin.


Kiersin Ski-/Board-/Digiexpo-messualuetta ristiin rastiin ja toivottavasti näin kaiken. Messuilla oli jääkiekkoon, sählyyn, lasketteluun, rullalautailuun, tietotekniikkaan, digilaitteisiin, peleihin ja kameroihin liittyviä asioita paljon ja myös ulkoiluvaatetusta myynnissä. Katselin hetken laskemista tekolumi-rinteessä ja olisin voinut käydä myös seinäkiipeilemässä.

En oikeastaan ostanut mitään muuta kuin massun tyytyväiseksi. En edes maistellut energiajuomia ja sokerisia proteiinipatukoita, koska en usko niihin, kun ne saavat olon vain huonommaksi, sillä niissä on niin paljon makeutta.



Lähtiessäni messuilta ostin yhden tämän vuoden harvoista irtojäätelöistä. 
Makuna lakritsi om nom nom.




Menin ratikalla takaisin Hakaniemeen etsimään avoinna olevaa kauppaa, mutta en löytänyt sellaista Hakaniemestä. Sain vihjeen, että Pasilan asemalla oleva kauppa olisi auki, joten takaisin samaan ratikkaan, matkustelua ja kävely Pasilan asemalle. On kyllä kallis K-market, mutta sainpa maitoa ja maksalaatikkoa. Kävin vielä Makuunissa vuokraamassa pari leffaa.
Nyt pyörittelen peukaloita. 

~ Lilja Lumi


Näin tällaisen lehdessä. Todella kivan näköinen. Voisipa alkaa säästämään tuohon. Juuri tuohon mintunvihreään :) Tai valkoiseenMusta näyttää myös ihan kivalta.

On muuten tosi nautinnollista olla jälleen terve. 
Vaikka kyseessä olikin vain pieni flunssa. :)

2 kommenttia:

  1. Tuo sun blogisi ulkoasu on nyt paljon kivampi. Entisestä tuli mulle mieleen Pandan mainos. Onko toi kuvassa oleva lamppu sun kotoa? Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Kiva kun tykkäilet :) Vai Pandan mainos :D Lamppu on kotoa niin kuin pöytä ja muutkin. Löytynee IKEAsta ;)

      Poista

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...