sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Lazy Sunday

Tylsä päivä tänäänkin, eikä aurinkoa näy missään. Herään sunnuntaina ennen kuutta, heräsin myös yöllä. Näin outoa unta, missä piti mennä joukolla hyppäämään laskuvarjolla ja laskuvarjo sijaitsi tavallisessa pilvirepussa ja piti painaa sormuksesta, että varjo aukeaa. En saanut enää unta, kun toisen kerran heräsin ennen kuutta, ehken halunnut tietää, miltä tuntuu hypätä laskuvarjolla. En pidä korkeista paikoista - en pidä putoamisesta. En halua pudota.

Mittaan kuumemittarilla kainalosta, joka näyttää alilämpöä. Laitan vesikupin mikroon, sekoitan siihen finrex-jauheen ja juon punaista kuumaa nestettä, jonka pitäisi saada olo paremmaksi. Syön banaanin ja kuusi klementiiniä. Katselen sarjaa. Myöhemmin syön leipää ja vihreää sitruunateetä. Käyn suihkussa, levitän kasvoille uutta L300-sarjan Bright&Firm-päivävoidetta ja katselen lisää sarjaa. Perjantai-ilta ja eilinen päivä olivat niin pitkiä, että tuntuu tänään olleen maanantai ja että olin pois töistä sairaslomalla. Tänään on kuitenkin sunnuntai.

Päätän reipastua ja käydä tiskimonsterin kimppuun. Selätän kaikki tiskit ja tiskitasolla vyöryvät apujoukot, jotka koostuvat vanhoista kuivumaan jääneistä pahvitölkeistä sekä leivän muruista. Kerään lattialta pahvit, lehdet ja vaatteet sekä lajittelen ne oven lähelle, vaatekaappiin ja pyykkikoriin. Pyyhin pölyiset tasot ja käytän uutta kaveriani rikkaimuria apuna.


Tällaisen Electroluxin AEG-pikkuimurin hankin Forumin Gigantista. Tällainen on loistava, kun ei omista sinipiikaa tai harjaa plus sihveliä ja haluaa lattialle tippuneista murusista nopeasti eroon. Tämän voi vain ottaa hyllyltä, käydä hurauttamassa muruset imurin sisään ja palauttaa kaappiin. Ehkä tämä pitäisi nimetä joksikin? Tai sitten ei.


Siinä on uusi valkea karvamattoni. Ja mikä siinä kököttääkään keskellä mattoa :)


Something about Helly Hansen.




Olen jo jonkin aikaa miettinyt kylmempään ilmaan tyylikkäitä ulkojalkineita. Ennen keskustan Giganttiin menoa kävinkin kauppakeskus Kaaressa syömässä kiinalaista, kiersin Prismaa, josko löytyisi sieltä sopiva rikkaimuri ja menin Top Sportiin, josta sain hyvää, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kävin läpi viidet vai kuudet kengät ja kävelin niillä ympäriinsä tunnustellen, miltä ne tuntuvat jaloissa. Alun perin piti ottaa Puman kengät, mutta vaikka hienot ovatkin, niin ne eivät sopineet jaloilleni, joten päädyin näihin hienoihin Helly Hanseneihin. Näissä on karvapinta sisällä, mutta tarvinnevat paksumpaa tai lämpimämpää sukkaa sisälle. Nämä ovat tyylikkäät, kestävät ja niissä on myös hauskoja yksityiskohtia. Täytyy pitää näistä hyvää huolta. 

Mitäpä muuta tänään. Kirjamessuille en yksin viitsi mennä, jospa ensi viikonlopun Skiexpo-messuihin. Taidan käydä kirjastossa lukemassa lehden ja mennä sen jälkeen kaupassa käymään. Kahvi ei maistu hyvältä mantelimaidolla, ainoastaan oikea maito käy. Jospa tänään tapahtuisi jotain kivaa ja yllättävää :)

~ Lilja Lumi

2 kommenttia:

  1. Minkä hintainen tuollainen rikkaimuri on? Olisi nimittäin superkätevä ainakin pienessä asunnossa, kun jo imurin esilleottaminen vie puolet siitä ajasta kun imuroi koko kämpän :D Ja just esimerkiksi keittiössä murusia tulee niin äkkiä.

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli 19,90 ja halvin löytämäni. Normaalisti nuiden hinnat huitelevat 40-70:ssä :O

      Poista

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...