maanantai 5. lokakuuta 2015

Asuntonäyttely

Ajattelin vähän esitellä keskeneräistä asuntoani. Pahoittelen kuvanlaatua, kuvat ovat otettu kännykällä, koska vanhassa tietokoneessani ei ole muistikortinlukijaa ja kameran erikoislaatuinen piuha on teillä tietämättömillä. Kaiken lisäksi tämä vanha kone on hidas kuin Simosen Pertti (pahoittelut kaikkia Perttejä kohtaan), mutta yksi hyvä puoli siinä on: vanhat tiedostot. Olen ostanut tämän koneen vuonna 2007, joten ei ihmekään, että takkuaa. En muista, kuka sanoi, että tämä on jo erittäin kunnioitettava ikä tietokoneen olevan edes elossa :D Mutta uusi kone tulee ostettua kyllä joku päivä, niin Youtubessakin voisi nähdä kuvan ja kuulla äänen samaa aikaa. Mutta nyt niihin kuviin. Eilen illalla yhdentoista maissa viimeistään olin saanut kaikki tavarat paikoilleen. Ihmeen kauan aikaa siihenkin menee, mutta vielä enemmän siihen pakkailuun.


Nukkumatila. Kellossa roikkkuu viisarit, siinä on mennyt koneisto rikki, mutta se on nätti. Hyllykkö, lamppu ja yöpötä ovat viime viikolla hankittu Ikeasta. 
Nyt toistaiseksi nukun patjalla, jonka ihana mies osti miulle tuparilahjaksi :)


 Lamppu ja yöpöytä ovat Ikeasta. Nalle on Bukowskin, halaavat pandat olen saanut ystävältä ja pussaavan puuparin löysin kerran kirpparilta. Täällä Helsingissä on varmaan kivoja kirppareita. Saa ehdottaa :) Mustassa pienessä lapussa lukee UNIQUE YOU.

Vessa. Matto ja pomppiva pyykkikori ovat viime viikon kahdelta Ikea-reissulta. Kävimme ensin Espoon ja sitten Vantaan Ikeassa. Olivat ihmeen erilaisia. Kyllä Espoon Ikea on kotoisampi. Pitäisi pyytää avain alakerran pyykkihuoneeseen, jotta saisi pestyä pyykkiä. Tosin pyykinkuivausteline puuttuu vielä.

Tänään kävi vähän hassusti. Kävin ensimmäistä kertaa tuossa suihkussa, kun en salilla jaksanut käydä, kun ei edes hiki tullut, niin huomasin, että vesi ja saippuat lainehtivat ovelle asti (nostin maton ajoissa pöntön päälle turvaan, muuten olisi ollut märkä matto) ja nousevat vielä siitä, jollen olisi laittanut välillä suihkua kiinni. Ajattelin ensin, että viemäri kaipaa kovasti Viemärinavaustohtoria, kunnes tungin käteni veden alle ja nostin kynnellä viemärin kannen. Ajattelin ensin, että "mitä tuo on?", kun näin ihan valtavan läjän hius-saippua-likajäämämöykkyjä. Sinnehän ei kättä työnnetä ilman hanskoja, joten hankin huomenna jostain paksun hanskan ja alan kaivelemaan. Pitäisi kai käydä suihkuttamassa saippuajäämät lattialta viemäriin. Jee.. pöh.!


Tässä on tila, johon voisi laittaa ruokapöydän ja jonkinlaisen sivupöydän seinän viereen. Siihen pöydälle vielä pöytäliina, pari kynttilää, viini ja vaikka spagettia lautasille : ) Vastapäätä tätä tilaa huoneen toisella puolella nurkassa olisi tilaa tv-tasolle.


Näkymä takapihalta. Metsiä ei ole lähimailla, onneksi takapihalla kasvaa edes puu. Siellä on kiva pöytä ja tuolit (ei nuo muoviset) ja hauska sammakkoperhe.


Tässä on keittiö. Aikast kiva. Kahvinkeitintä ei vielä ole, mutta ilmeisesti tuo pieni pannu on pressopannu. Ken osaa käyttää sitä neuvokoon minuakin. 

Esittelen vielä paremmin joku kerta huoneistoni ja myös sen ympäristön, kunhan saan piuhan tai uuden tietokoneen. Kamera toimii kyllä ja maisemat ovat kauniita, kunhan niitä osaisi etsiä.

~ Lilja Lumi

1 kommentti:

  1. Jotenkin viihtyisä jo nyt :) Tulee varmaan hieno kämppä kun saat sinne vähän lisää kalusteita ja muuta sisustuselementtiä :)

    -Hanna-

    VastaaPoista

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...