tiistai 6. lokakuuta 2015

Huurretta ja Hakaniemeä

Rohmusin Cheerios-pakkauksen parissa päivässä. Olen joskus nuorempana rohmunnut sellaisen pakkauksen päivässäkin. Mitäpä siihen yksi litra tai puolitoista kuluu maitoa.

Otin tänään kameran mukaan töihin. Aamu valkeni aurinkoisena ja oli routaa maassa. Lähellä työpaikkaa, koska oli vielä aikaa työpäivän alkamiseen, kuvasin muutaman routaisen lehden. Ne ovat niin kauniita.




Tällaisesta voi todellakin innostua. Vaikka talvi onkin kylmä ja märkäkin joskus, niin se on silti kaunis silloin, kun on kuuraa ja lunta.

Töiden jälkeen matkasin bussilla ja pomppasin Sörnäisten kohdalla pois. Siitä on todella lyhyt matka Hakaniemeen. Halusin kuvata kaikkea matkalla näkyvää ja niin teinkin. Tässä kuitenkin Hakaniemeä. Vesistön ympäristöä kuvailen joskus enemmän. 




Kävin Kauppahallissakin ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei siellä paljon mitään ollut. 




 Lähdin seuraamaan aurinkoa ja löysin jotain kaunista.


Löysin merikahvilan ja veden.





Aurinko pian tästä painui mailleen.



Kaunis puisto, jonka vieressä oli hieno leikkipuisto lapsille.


Kävin myös tutustumassa Hakaniemen S-Marketiin. Hauska pallo siinä edustalla. Sieltä pystyi ostamaan eurolla kahvimasiinasta kahviakin. Lähistöllä on muutama muukin kauppa, mutta tämä vaikutti oikein kivalta.

Nyt taidan painua pehkuihin.

P.S. Viemärimonsteri yhä hengissä, hanskat eivät pelottaneet.

P.P.S. Johtuukohan se tästä kämpästä vai tämän vedestä, että heti muutettuani tänne on alkanut käsien iho kuivahtaa. En ole koskaan tarvinnut käsivoidetta. 

Laskepa huviksesi, kuinka monta En koskaan-väitettä olet väittänyt ja huomannut kumonneesi ne. Miulla on muutama:

1. En koskaan juo kahvia! 
Väite kumottu 20-vuotiaana, jolloin kahvin juonnin aloitin erikoiskahveilla ja siirtyen maitokahviin ilman sokeria. En edelleenkään tykkää Juhla Mokasta, enkä aina tarvitse kahvia. Toisinaan se vain maistuu hyvältä, mutta toisinaan tarvitseekin sitä potkua, jonka se tuottaa.
2. En koskaan muuta Helsinkiin!
Muutinpa kuitenkin viime vuoden kesällä ja tykkään huisin paljon tästä kaupungista. Tosin siihen saattoi vaikuttaa valtava alkusysäys.
3. En koskaan katso jotain tiettyä sarjaa.
Mutta sitten onkin jäänyt johonkin koukkuun.
4. En koskaan syö Skyriä.
Nytpä syön. Ja se on hyvää. Paljon eri makuja! Tänään maistoin veriappelsiinia. Siinä on suosituksia vähemmän hiilareitakin :) (alle 5g) Yritän toisinaan välttää massakuohkahduksia, mutta minkäpä sille voi. 
5. En koskaan katso Salattuja elämiä!
 Enkä tosiaan muuten katso! Ikinä!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...