keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Uusi laukku ja laukusta löytyneet kengät

Hipsu!

Pikainen päivitys ja ihan täysin turha joidenkin mielestä, mutta tehdäänpä silti.

 




Yleensä en hihku laukuista. Yleensä en ymmärrä, miksi laukuista ja kengistä ylipäätään pitää hihkua. Nykyään kyllä olen ollut enempi kiinnostunut kengistä ja hankkiutunut syysvaateostoksille ja yrittänyt kovasti jopa ostaa urheilukaupasta urheiluvaatteita, mutta en vain osaa. Tarvitsen apurin ja apuri tuleekin ensi viikolla mukaan. Saa nähdä sitten, mitä löydetään.

Tämän laukun sain eilen (jos ihan tarkkoja ollaan, niin edellispäivänä, mutta koska en ole mennyt nukkumaan, niin..) Äiti osti sen minulle torilta, koska ei jostain kumman syystä tykkää ruskeasta pienestä veskastani, jota nimitän käsilaukuksi. Siispä hän hankki kapistuksen sen tilalle.

Nämä kengät sain eilen (juu, eli sinä päivänä, mikä oli vielä puoli tuntia sitten). Äiti etsi jotain tavaraansa ja löysi nämä jostain matkalaukusta. Oli ne joskus minulle ostanut, eikä ole varmaa, kuinka kauan ne ovat siellä kassin pohjalla lojuneet. Kivat kangaskankaiset kesäkengät.

Pitää tutkia niitä sisustusvalmistajia/kauppoja, joita katselin sisustuslehdistä ja kertoa, mitä kivaa niistä löytyi. Ehkäpä seuraavassa päivityksessä. Nyt kutsuu kirja ja peitto :)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...