lauantai 12. heinäkuuta 2014

Murkinaa ja koruja



Nämä ovat vielä viime viikonlopulta nämä ruoat. Eli aina tehdään vähän mitä mieleen tulee ja näppituntumalta, mikä maistuu hyvältä. Ensimmäisessä kuvassa wokkivihanneksia, kanasuikaleita sekä riisinuudelia. Oli aika tulista ja riisinuudeli tosiaan eroaa normaalista maultaankin.



Tässä on eilinen evääni. Kävin lähikaupassa ja siellä oli tällainen salaattibaaritiski, joka varmaan aika monessakin kaupassa on yleistynyt ja sieltä voisi koota itse oman salaattinsa erilaisista aineksista.
Otin tietysti kaikkea, mitä mieli teki eli: salaattia, lehtisalaattia, lämminsavulohta, broileria, melonia, papuja, kikherneitä, tofua, salaattijuustoa, mozzarellapalleroita, raejuustoa, tomaattia ja yksi falafelipyörykkäkin löytyi. Sieltä sai myös salaatinkastikkeen, valitsin Cesar-kastikkeen. Kotoa lisäsin auringonkukansiemenet sekä cashew-pähkinät.

Parasta salaatissa oli lämminsavulohi, pavut, mozzarellapallerot, melonit, lehtisalaatti ja cashew-pähkinät. Olisi voinut jättää kyllä broilerin, salaattijuuston ja tofun pois sekä lisätä vähän meloneita tasapainottamaan kalan savuisen suolaista makua. Muuten tykkäsin! :)


Söin salaatin parvekkeella ja kissa tutki multasäkkiä sekä yritti pyydystää pieniä ötököitä.


Helsingin rannalle ostin uudet bikinit ja yläosassa on tällainen kaunis yksityiskohta, vaikka ovat väritykseltään muutenkin kauniit :)


Tällaiset hankin joskus vuosi pari sitten Glitteristä, tykkään korvalehteen menevistä koruista. It's SUPER COOOOOLLLL! ;D


Hankin nämä viime Helsingin reissulta myös, kun kissa natusteli viime höyhenkorvikset - ne olivat ruskeat.



Sain nämä korvikset äidiltäni juhlapäivän kunniaksi. Ne tulivat tässä kauniissa pienessä paketissa, jossa kaunis pieni rusetti. Aion käyttää näitä yhdessä kauniin mekon kanssa syntymäpäivilläni :)


Kävin äitini kanssa tänään vähän sukuloimassa hänen äitinsä serkkua ja veljen vaimoa - mitä näitä kaiman tädin kissan ristiäiskummin enoja onkaan.
Kävimme Somerniemen torilla katsomassa,
mitä kaikkea kivaa siellä on ylipitkän lettujonon lisäksi.
Olisi ollut tosi kaunis puna-valkoinen mekko, mutta se oli kympin liian kallis.

Myös kiva lippis meni sivu suun, koska lettujonossa kesti ja myyjä ehti kerätä tavaransa siinä vaiheessa, kun siirryimme pöytään: harmistuksen paikka. Nykyään kaikkialla on niitä outoja tasalippaisia gansta-lippiksiä, eikä näitä normaaleja kupuun taitettuja lippiksiä. Siellä olisi ollut kaunis vaaleansininen tai vaaleanpunainen skottiruutuinen lippis ja tähtiä mustalla pohjalla, mutta mitään en saanut :(

No tyhjin käsin ei tarvinnut kuitenkaan lähteä, koska sain kantaa äitinikin kantamukset.
No ostin kolme leffaa ja nämä kauniit korvikset. Toinen korvalehteni on vähän erikoisen mallinen, sukua menninkäiselle tai metsänpeikolle, I assume. Myyjä sanoikin, että nämä korvikset ovat luonnonlapsen merkki tms. eli ei kai ihan väärässä ollut, kjäh kjäh :D)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...