sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Marjajogurttia ja luontokuvia

Hepskukkuu!

Mitäpä syntyy, jos yhdistää...






Lopputuloksena 

Ei kovin viehättävän näköinen, mutta en viitsinyt sitä asetella, vaan söin sen. Noms! Vielä banaaneja päälle ja ehkä ripaus vaniljasokeria, kun maku on aika kitkerä. Jotkut tykkää kitkerästä, toiset eivät.


Olen löytänyt uuden ihanan blogistin (siis mulle uusi!), jota oon alkanut seuraamaan ja tässäpä tälle hösselimösselille innostuksen luoja:









Aion siis tulla elämäni kuntoon, en tule varmaan koskaan yhtä hyvään kuntoon kuin Nata, mutta tärkeintä on hyvä olo ja leppoisa/iloinen mieli ja että jaksaa koko päivän touhuta. Olen jopa kolmena päivänä peräkkäin käynyt tunnin lenkillä, enkä jaksa odottaa huomisaamun pitkää lenkkiä! Koska siellä odottaa kuvattakaakin!


  

 


 

Kävimme tänään (no siis eilen, kun kello on yli puolen yön, mutta anyway!) veljen synttäreillä Mynämäellä ja kuvailin vähän sielläkin, kun oli piiiiiiitkästä aikaa oikein kuuma kesäpäivä, sellainen kuin olisi pitänyt olla past few weeks ja kirmata sadettimien läpi, kun tulee liian kuuma.

Ensin söimme ja joimme kahvia ja höpöteltiin niitä näitä pullapitkon, kakkupitkon, omenapiirakan, jäätelön ja keksien kanssa. Sen jälkeen tikan heittoa ja vanhemmat innostuivat muokkaa-maan pihaa, joten velikin innostui ja lopulta kannoin omat kortenikin kekoon. Khie!

No mutta nyt nukkumaan ja huomenna uudet jogurtit tossuihin ja lenkkiä naamariin!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...