keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tukka lenkillä


Viime lauantaina varasin timmasta ajan ja valitsin kampaamokseni Hairfashion Liiterin, joka sijaitsee Kluuvissa, jossa ei tule kovin monesti käytyä syystä jos toisesta. Liiterissä oli rento tunnelma ja puita sisällä vaikka odotin ehkä vielä enemmän metsämäisyyttä.

Alennushinnasta ei sivustolla puhuttu, mitä se koskee, kun ajattelin, että otanpa nyt värin ja leikkauksen samalla, kun olen niitä pastellivärejä katsellut, mutta siihen kuului vain leikkaus. Onneksi myös sain pesun hiuksiini, ettei se täällä ollut erikseen. Oli sopivasti hiustenpesupäivä, kun pesen joka toinen päivä ja hiukseni pestiin ja hoidettiin ihanalla Davina - nimisellä (muistaakseni) tuotteella ja viimeisteltiin suolasuihkeella ja lakalla.

Sain kivan kerrostuksen, vaikken ihan juuri sellaista, jota olin miettinyt, koska hiukseni suurin massa on keskittynyt pään keskiosaan ja etuosaan. Sain kuitenkin sellaisen, minkä pystyin saamaan. Höpöttelin kampaajani kanssa niitä näitä kaalinpäitä ja tunnelma oli rento. Vieressä olevalle tehtiin juhlakampausta. Hiukseni leikattiin, föönättiin ja vielä sain ihanan taipuisia kiharoita ja kiiltävän kuontalon jättäen pois märän nenän pään. Aion kyllä ostaa Davinaa, kun se oli niin ihanan tuoksuista ja tuntuista, vaikka seuraavasta palkkapussista ja palata Liiteriin, vaikka timmassa oli muitakin kivan kuuloisia parturi-kampaamoja.

Juttelin myös kampaajani kanssa tykkäämistäni vaaleanpunaisista raidoista, mutta ensin pitäisi käynnistää vaalennusprosessi, koska vaaleanpunaisen voi laittaa vain vaaleaan hiukseen. No vähintäänkin vaalennuksella raitoja ensi kuussa niin saa elävyyttä hiuksiin vaikka kyllähän niihin nytkin tuli lisää elävyyttä. Hyvä, että leikattiin myös toisinaan häiritsevä otsatukkamassa oikeanlaiseksi - kyllä oli osaava kampaaja, että pitää tehdä välillä muutakin kuin näitä omilla saksilla johdettuja otsatukkia.

Kluuvista lähtiessäni Aleksanterinkadulla tapahtui jotain sellaista, jota en oikeastikaan tänne julkiseksi pistä. Joillekin olen asiasta kertonut, enkä oikeastaan halua siitä suurempaa keskustelun aihetta, joten annan olla. Sanotaanpa lyhyesti, että uskon ja tiedän tehneeni hyvää, vaikka jälkikäteen huomasin, että tässä hyvän tekemisessä saattoi saajalla ollakin vähän eri ajatukset.

Kävin myös GoExpo-messuilla, mutta ne eivät olleet kovin ihmeelliset. Aivan liian suuri Golf-osasto ja paljon asioita puuttui, jotka mielestäni olisivat voineet olla esillä. Tykkään enemmän Ski-, ja BoardExposta, mutta se on talvella. Sain kyselyyn vastattuani pääsylipun seuraaviin valitsemiini messuihin, mutten tiedä, olisivatko ne lapsimessut vai vasta I love me - messut.




Piti kirjoittaa tämä eilen, mutta kone meni jumiin. Maanantaina kävin salin sijaan lenkillä, kun oli niin nätti ilma ja oli ollut aivan ihastuttava aurinko, joka oli laskemassa. Halusin myös ulkoiluttaa ensimmäistä kertaa uusia juoksukenkiäni ja voin vannoa, että paikoittainen juokseminen tuntuu vieläkin jaloissa, vaikka olinkin eilen salilla. Töölönlahden ympäri taas käpyttelin välillä spurtaten ja välillä kävellen. Pitää alkaa enemmän harjoitella juoksemista, että saisi pidempiä aikoja juostua. Pitäisiköhän sitä mennä johonkin juoksukouluunkin. Odotettavissa on Naisten Kymppi, johon olen ilmoittautunut, mutta vielä mietityttää Väriestejuoksuun ilmoittautuminen. Luulen, että ilmoittaudunkin, kunhan ensi kuun palkka tulee. Nyt tuli muutama yllättävä menoerä. Aion mennä kahtena peräkkäisenä viikonloppuna Turun suunnalle käymään ja olen yötä ensin isän luona ja seuraavaksi äidin luona. Kevät saapuu ihan kohta. Tänään odotettavissa on lumisadetta.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...