keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Herkkupäivä



Tänään oli herkkupäivä. Herkuttelu alkoi aamiaisella Espresso Housessa saatuani vaatteet päälle ja tukan sutaistua pipon alle. Aamiaiseksi Caramel latte, tuorepuuro ja kalkkunacroissant. Sitten metrolla paikkaan x ja bussin kyytiin nokka kohti työpaikkaa.


Työpäivän jälkeen minulla oli tietyt asiat mielessä, mitä ostaa. Kävin kuitenkin ennen ostoksia Cafe Esplanadissa, johon jalat halusivat vain ohjata, vaikka mieli hanakoi vastaan ja yritti jarruttaa. Tällä kertaa olisi todellakin pitänyt kuunnella mieltä, koska töiden jälkeen nautittu latte ja marjapulla eivät tehneet hyvää, eivät mielelle, eivätkä keholle ja mietin koko ajan, miksi sellaisia mussutan. Halusin vain periaatteen takia kyseiseen kahvilaan, koska tykkään siitä paikasta niin kovasti, mutten olisi tarvinnut mitään syömisherkkuja. 

Liikuin kahvilan jälkeen Forumin läpi Kamppiin ja aioin mennä ennen Ruohonjuurta ja ruokaostoksia käymään Ninjassa ja Bijou& Brigittessa. Yritän löytää jostain feikkilävistyskoruja, mutta en löytänyt kummastakaan sellaisia, mitä etsin. Kävin Cybershopissakin kuikuilemassa. Sieltä olisi pitänyt kysellä pastelliväriä hiuksiin, mutta mietin vielä sitä kampaajaa. Ei sillä ole niin kiire. 


Tällaiset ihanaiset näin ja ostin Ninjasta. Oli siellä muutakin kivaa. Ja ihan huippua, että Elvarinkin koruja myydään nyt jossain muuallakin kuin jollain markkinoilla tai messuilla. Ovat aivan herkullisen näköisiä, että tekisi mieli syödä. 
Vaaleanpunainen on tällä hetkellä "the Väri", joten vaaleanpunaiset ihanat tähtikorvikset ja donitseistakin valitsin vaaleanpunaisen supersöpön avaimenperän työpaikallani odottavaan (ehkä Elvarin myöskin) salmiakkiavainnauhan liitteeksi. Muutkin värit olivat tosi kivoja. Oi että. 
Katselin myös aurinkolaseja, mutta vielä ei löytynyt sopivia. Minnekähän ne yhdet ovat menneet.


K-marketista hakiessani ruokatarpeita menin katsomaan, onko Ben&Jerryltä ilmestynyt jotain uutta ja toden totisesti olikin. KOLME uutta herkullisen näköistä jäätelöä! Pitää maistaa joku päivä! Metrolla liikkuessani näin tämän ihanan pinkin kitarakotelon. Rosa ja Pinkki nyt vetävät puoleensa.


Tässä päivän ostossaldo.
Filmtownista pari leffaa: huomasin sivuilla Trollsin ja olen miettinyt sen katsomista. Tuli Dorikin mukaan, kun sai kaksi yhden hinnalla. Aamiaistarpeita: vadelmakeitto, maito, kahvi, raejuusto. Maistoin virgin mojito-smoothieta. Ruohonjuuresta hampaiden valkaisutahna, paleo crunch ( huomisen pitkän päivän eväs+piti saada tasasumma ), havupuujuoma, mushroom coffee mix & super green tea. Uusi tiskiharja kun vanha mustui pois heitettävästä paistinpannusta. Vauva-lehti ( oli tullut uusi ). Teippiä askartelu-paskarteluihin. Shampoota ( ihanan tuoksuinen ja pitää pestä likainen tukka ).
Happy <3


Kymmenen päivän kuuri tätä. Saa nähdä, alkaako kehossa tuntua mitään erilaista. Kerron sitten :)

Hyvää yötä.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...