lauantai 28. marraskuuta 2015

Lauantaina

Jos koskaan tapaat Fred-nimisen ihmisen, niin kerro hänelle, mitä hänen nimensä tarkoittaa ruotsiksi.

Lauantai on mielestäni viikon paras päivä. Illalla ei kovin nukuttanut, joten heräsin aamulla vasta yhdeksältä. Eilen join lasillisen Blossa-glögiä, joka oli makuuni liian makea. 

Lauantaina on ihana nousta ilman kelloa. Eilen torkutin jopa tunnin, jäi aamupala syömättä, join aamuuni tavallista glögiä ja kiirehdin bussiin ja töihin. Töissä oli koko päivän olo vetämätön kunnes sain kahvini kahdelta. Sen jälkeen pirteys kestikin siihen puoleen yöhön. Kun sitä "heräsi" kahdelta.

Lauantaina on kuitenkin ihana herätä ilman kelloa. Olin suunnitellut meneväni salille, mutta kuuntelin kehoani. Join kahvia, katsoin leffaa ja luin lasten runoja, kunnes lähdin kirjastoon palauttamaan kirjoja ja ratikalla Pasilan kirjastoon lukemaan lehtiä.

Pasilan Makuuni oli harmikseni selittämättömästä syystä kiinni, joten kävin Pasilan aseman Subwaylla syömässä kananrinta-subin. Olen vältellyt Subwayta puolisen vuotta koska viime subi sai kolme kertaa oksentamaan, joten kutsuin sitä ruokamyrkytykseksi. Nyt kuitenkin on toistaiseksi pysynyt sisällä. Ostin P&S:stä aloe vera - mehua.

Olen nyt ysiratikalla matkalla keskustaan shoppailemaan. En ollut ennen huomannut siltojen alla olevia taideteoksia.

Pitäisi ostaa mineraalipuuteria ja odottaa, kunnes ihosta ja kehosta katoaa stressi. Eikä puuteria enää tarvitse. Illalla vielä jotain mukavaa tekemistä :)

Iloista lauantaita kaikille!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...