keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kädet sitruunatreeneissä




Viime postauksen jälkeen, kun oli ukonilma, sade ja olin syönyt ällömöllötysmättöpizzalla masuni täyteen ja podin huonoa tuntoa siitä, etten mennytkään salille, niin lähdin silti lenkille ruoan laskeuduttua.

Kävin tuon yleisimmän lenkin, josta otin nämä kuvat matkan varrelta. Se lenkki kestää tunnin ja yritin ensin hölkätä niin pitkälle kuin jaksaisin, mutta jalat tuntuivat aika pian raskailta ja kävelin loppumatkan paria spurttia lukuun ottamatta. Mukavaa oli, kun aurinko paistoi ja lämminkin oli. Lenkin jälkeen lankutusta, viileä suihku ja olo oli virkeä.

Eilen saavuin kotio ja lähdin kauppaan hakemaan sitruunoita, koska olin lukenut tällaisen jännän artikkelin Juo aamuisin sitruunavettä: 10 syytä, miksi niin pitää tehdä. Ajattelin sitten kokeilla, mitä siitä tapahtuu. Tosin harrastan tuota iltaisin, enkä aamuisin. Lisäksi hankin kaupasta salaattiainekset ruokaa varten. Ukkonen teki risoton ja kanakastikkeen ja mie sipelsin salaatin kasaan ja kattasin pöydän.

Sitruunaveden tuloksena (tai johtuneekohan siitä) olo on ollut tänään todella seesteinen tai sitten ihan vain ilma tms muut asiat ovat olleet seesteisiä. Oli kiva päivä töissä ja lähdin sen jälkeen bussilla keskustaan. Oikea bussi olisi tullut 17 minuutin päästä, enkä sitä jaksanut odottaa, joten otin bussin Arabiaan. Arabiasta nousin ratikkaan, joka vei Jätkäsaareen, eikä kulkenutkaan keskustan läpi, kas kummaa ja Jätkäsaaresta nousin ratikkaan, joka vei keskustaan. Kävin Picnikillä syömässä granula-välipalarahkan ja juomassa viherpiipertäjäpirtelön. Olo oli kevyt ja menin salikasseineni Elixiaan.

5 min cross-trainerilla
10 min juoksumatolla
50 vatsalihasliikettä 30 kg painolla
10 jalkojen nostoa tangossa roikkuen
30 alasvetoliikettä käsilihaslaitteella 25 kg painolla
50 liikettä jalkaprässillä
10 min juoksumatolla

- jos jotakuta nyt sattui kiinnostamaan.

Eli kuntokausi on alkanut! Harmi kyllä, että sauna oli jostain syystä rikki. Olisi ollut kivaa käydä pitkästä aikaa kunnon löylyissä.

.
Tänään olisi ollut mielenilmaus nimeltä Kaksi kättä, joka on tarkoitettu kaikille, joita varhaiskasvatukseen kohdistuvat leikkaukset koskettavat.

Se alkoi kuudelta ja olin siihen aikaan vielä salilla, mutta en ajatellut muutenkaan mennä kävelemään, koska kurkkua on kaihertanut tänään ja pari kertaa yskä on tuonut kyyneleet tänään silmiin. Oli pieni aika sitten nuha, joka on nyt siirtynyt, mutta jälkiseurauksena on yskä, joka johtuu limasta kurkussa. Se pitää saada pois ja juoda lämmintä/kuumaa vettä kurkkukipuun. Että sillasta.

Vaikka kirjoitin vain nimeni addressiin mielenilmauksesta, niin ajattelin piirtää siihen liittyvän kuvan, kunhan löydän jostain paperikansion. Laitan samalla Neljän tähden illallisen Ruudusta päälle, jota on kiva samalla kuunnella ja seurata sivusilmällä :)

~ Lilja Lumi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...