tiistai 2. helmikuuta 2016

Helmikuu

Mahdoinko mainita siirtäneeni sängyn paikkaa jokin aika sitten.


Ensin sänky oli näin päin ihan valkoisen seinän vieressä ja yöpöytä toisella puolella. Sen jälkeen se oli sivuttaissuunnassa ruskean seinän vieressä. Nyt se on tällä tavalla ja jostain syystä tämä ratkaisu tuo enemmän tilan tuntua paikkaan, vaikka tilaa on periaatteessa pienennetty. Mutta kiva aina välillä vaihdella järjestystä, kun siihen on mahdollisuus. Ei ole mitään pakottavia alkoveja. Ja voihan alkovistakin tehdä vaikka paikan kirjahyllylle, sohvalle ja televisiolle, jos se on tarpeeksi tilava tai tehdä siitä kenties työtilan. Keittiö ja vessa pysyvät aina paikoillaan, niitä ei voi siirrellä.

Helmikuu on saapunut. Siispä on käännetty uusi aukeama seinäkalenterista.


Puolikkaat hymyt tulevat ja menevät
Anna niiden mennä
sillä tarvitset sydämessä
tilaa kokonaisille

Helmikuu voi olla joillekin herkuton. Kyllähän se sointuu. Herkuton Helmikuu. Niin kuin tipaton tammikuukin. Mutta kuinka monella nuo tuollaiset vaillinaiset onnistuvat? Mieki mietin, että voisi siinä olla pointtia, ku yrittää muutenkin vältellä sokeria, mutta toisin kävi heti ensimmäisenä päivänä, kun kävin Ben&Jerry's - kojussa pyytämässä pallon karamellista jotain. Ei kyllä ollut kovin hyvää, vähän liian makeaa suuhuni. Tulipa syötyä jäätelöä. Ja käytyä salilla. 

Keho on tykännyt nyt muutenkin käydä salilla. Kävin tänäänkin. Ja ostin uudet treenikengätkin Stadiumilta. Ei ollut kovin hymyileväinen myyjä tosin. 

Nämä tällaiset sisätreenikengät. Kävin juoksemassa taas juoksumatolla ja toivon näiden pystyvän juoksuun hyvin, koska lämmittelen välillä juoksumatolla. Juoksuaskel on vielä vähän maastoon mukautuva eli pitää oppia juoksemaan suoraan eikä poukkuroiden. Mietimme työkavereiden kanssa osallistumista Naisten kymppiin. En muista, oliko naisten kymppi vai pelkkä kymppi, mutta pitäisi olla kai joskus toukokuussa, mikä on hyvän ajan päässä, että ehtii vähän harjoitella. Tosin oikeassa luonnossa juoksemiseen kaipaa lumettomuutta ja tällä hetkellä pakkasta ja lunta halutaan vielä paljon lisää, että pääsee vielä laskettelemaan ja luistelemaan tämän talven aikana. 

Pitäisi hankkia keväämmällä uudet ulkojuoksukengätkin, mutta se ei ole vielä ajankohtaista. Tosin oli muutama kiva idea kengistä kenkäosastolla käydessä, mutten koittanut vielä yksiäkään lenkkitossuja. 

Olin tänään töissä 40 minuuttia etuajassa, koska en muistanut vuoron vaihtoa, mutta hälläpä väliä. Huomenna ja ylihuomenna on seiskan vuoro eli herätys puoli kuudelta. Pitäisi alkaa asettumaan.

Hyvää yötä ja pitäkää itsenne kunnossa!

Tästä voisi tulla vaikkapa Hehkeä Helmikuu :)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...