torstai 11. helmikuuta 2016

Salin jälkeen

Heippistä hei! Tänään töiden jälkeen suuntasin bussilla Aleksanterinkadun salille, mutta sitä ennen suuntasin Stockmannin Espresso Houseen syömään broileribagelin ja belgialaisen kaakaon, joka ei oikeastaan tehnyt mitään vaikutusta. Jos on kahvia tai kaakaota, niin sen oikeasti pitää vahvasti maistua hyvältä kaakaolta ja oikeanlaiselta kahvilta, jossa on tarpeeksi luonnetta. Matkalla syömään bussissa aloin jo miettiä nälkäistä vatsaani ja siitä kehkeytyikin runo pitkästä aikaa.

Nälkä on erikoinen liittolainen
Salakavala
Yllättävä ja odottamaton
Toisinaan pohjaton
Eikä sen saa antaa odottaa
Muuten se satuttaa
On lähes sietämätön
Sumentaa mielen
Painaa kaksinkerroin
Mutta silti
se on niin tärkeä
Yksi elinehdoistamme 

Ennen saliutumista piti vielä ostaa uusi pullo vettä varten, koska vanha jäi kämpille ja kaipasi muutenkin vaihtoa, joten ostin tämänlaisen pullon.


Olen aina vältellyt näitä pulloja, koska minulla oli epäilykseni ja ennakkoluuloni näitä kohtaan, mutta ajattelin, että vähän vaihtelua välillä ja kun tämä maksoi lähes saman verran kuin esimerkiksi Novellen makuvedet, niin ajattelin kokeilla. Tuoteselostetta katsoessani yllätyin nähdessäni, että tässä oli alle viisi grammaa sokeria! Valitsin tämän pullon vähän vitamiineja katsoen ja makua. Tämän pullon sisältö maistui mukavasti sitruunan ja limen sekoitukselta ja oikein raikkaalta ja luonnolliselta eikä yhtään esanssiselta. Turhaa siis olivat epäilyni, ei ole vaarallinen pullo ja hauskan muotoinen.

Kävelin pulloineni salille. Ajattelin, etten jaksa tänään kovinkaan paljoa kuntoilla ja lämmittelin crossarilla vain viisi minuuttia, mokoma kesken sammuva vekotin. Tein perinteiset toistot tällä kertaa vähän suuremmilla painoilla ja tuntui ihan hyvältä. Oli hyvä nopea treeni, jonka jälkeen menin saunaan.

Saunassa seuraani tuli minuutin kuluttua nuori nainen, joka heti kysyi, onko vettä tarpeeksi ja tarjoutui täyttämään sen. Hän kävi sen täyttämässä, kiitin ja annoin hänen ottaa kiulun omalle puolelleen. Sanoin kuitenkin, että saa heittää niin paljon kuin haluaa. Hän ei ollutkaan tavallinen varovainen heittäjä, vaan heitti oikein reilulla kädellä ja tuli oikein kivat löylyt. Avasin sanaisen arkkuni löylyistä, kun siellä tuli niin hiki nopeasti. Oli oikeasti hyvät löylyt! Kiitos sinulle, kuka olitkin. Hän kommentoi, että Kampin salilla ei saa löylyjä melkein ollenkaan, mutta siellä sai. Myöntelin ja höpötin jotain lasiseinistä. Eipä paljoa höpötelty, kun molemmille tuli liian kuuma ja poistuimme suihkutilan puolelle. Harmi ettei enempää höpötelty, vaikutti mukavalta tyypiltä.

Peseydyin hyvillä mielin hitaasti nuuskuttaen saippuaa iholla sitä levitellessä. Huomasin, että suihkutilasta poistunut toinen nainen jätti valtavan vaahtomeren suihkunsa alle ja se suihku oli lähellä saunan ovea. Ärsyttää sellaiset saippuan jätöt ja suihkuttelin parin suihkun päästä suihkualueen puhtaaksi saippuasta. Joku voisi oikeasti siihen saippuaan liukastua.

Pesin loppuun, pukeuduin ja lähdin salilta ratikalla kämppäkulmille ja kauppaan.


Olo oli jälleen treenin ja saunan jälkeen rento ja raukea. Kävin ostamassa maitoa, mustikoita, lisää puurohiutaleita ja pari kappaleita näitä pilttejä. Katselin treenin jälkeisessä hömelössä olotilassa silmät pökkyröinä vauvanruokaosaston purkkeja ja pötkylöitä. Mielestäni hedelmäsoseet, varsinkin uudet smoothiemuodossa olevat ja puurot ovat todella hyvä välipala ennen ja jälkeen treenin.

Anyways jatkan nyt näillä. Uudet treenikengät eivät ole vieläkään tulleet. Pitää mennä kyselemään, mistä johtunee moinen. Sitten huomenna. Hyvää yötä!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...