torstai 28. tammikuuta 2016

Uuden kahvinkeittimen onnellinen omistaja

Se on vihdoin täällä!

OBH Nordica Legacy eli uusi ihastuttava kahvinkeittimeni <3

Olin odottanut pakettia jo puolitoista viikkoa (tilauksen jälkeen, koko masiinaa aloin odottamaan jo ennen joulua) ja otin eilen yhteyttä sähköpostilla, että mikä viivyttää. Vastaukseksi tänään tuli, että kahvinkeitin saapuu ensi viikolla. Myöhemmin samana päivänä kännykkään saapui tekstiviesti, että pakettinne on noudettavissa :) Nopeimmin kulunut viikko ikinä.





Pelkkä pakkauskin on todella kaunis. Säilytän sen ja siirrän kahvinkeittimen siinä jokaisessa muutossa.




Laitteen yksityiskohdat ovat kauniita, sulokkaita ja upeaa muotoilua. Aluksi ajattelin, että tämä on retro moderni ulkonäöltään ja muotoilultaan, mutta tämä on kuitenkin oikeastaan modernia muotoilua, mutta ehkä enemmänkin voisin sanoa tätä ajattomaksi. 

Halusin oman keittimeni väriksi valkoisen - musta ja mintunvihreä olivat myös vaihtoehtoina. Halusin kuitenkin valkoisen tai oikeastaan mustavalkoisen. Koko asuntoni on sekoitus vaalean eri sävyjä, erilaisia ruskean sävyjä ja mustaa. Ajattelin myös lisätä kasvillisuutta eli vihreää. 

Joskus olisi upeaa osata taikoa, niin tekisin tästä kämpästä isomman, muuttaisin joitain asioita, kuten ranskalaisen parvekkeen kokonaiseksi lasitetuksi parvekkeeksi muutaman kerroksen ylemmäs kahdeksanteen kerrokseen. Suurentaisin vessaa niin, että sinne mahtuisi pieni sauna. Tekisin erillisen makuuhuoneenkin, jossa olisi ristikkoikkunapariovet. Makuuhuoneessa voisi olla myös koko seinän leveydeltä vaatekaappeja. Ja niin edelleen.


Kahvinkeittimen mukana tuli myös kaunis kahvimitta.


Valmista kahvia lempimukistani punaisella maidolla. Otin tämän maidon, koska kävin kirjastossakin tänään ja tämä säilyi lämpimänä pilaantumatta. Kaupassa ei ollut kevytmaitoa hylana ja rasvatonta en harrasta. Lisäksi punainen maito tuo kermaisuutta kahviin.


Sydämessä asuu viisautta, jota järki ei enää ymmärrä.

Tämä teksti on lojunut tuossa lattialla ja kirjoitin uudelleen puuttuvan sanan, niin sen pystyi vihdoin nostamaan seinälle. Kellosta on viisarit rikki. Pitäisi uusia viisarit ja korjata tuo. Toistaiseksi se on pelkästään koristeena seinällä. Jos joku tietää hyvän kellonkorjauspaikan tai miten tällaisen saisi korjattua, please tell me. Siirsin sängyn, yöpöydän ja maton paikkaa. Ja sain uuden kodinkoneen. 

Tällaista tänään. Huomenna on perjantai.
Huomenna aamusella voi kuunnella porinaa, jota tämä keitin tuottaa 
ja samalla vaikka jotain rauhallista musiikkia. Rauhassa herätä, keittää puuroa. 
 Miettiä, miten saisi hassun hajun mikrosta pois. 

~ Lilja Lumi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...