tiistai 26. tammikuuta 2016

Turku-visiitti ja iltasmoothie

Heipä hei!

En aluksi olisi edes jaksanut kirjoitella, mutta eihän sitä aina jaksa, koska tämä on todellakin vain harrastus. Olen tottakai iloinen, jos joku lukee tätä ja tykkäilee. :)

Kävin sunnuntaina Turussa päiväkäynnillä.

Lähdin puoli yhdentoista Onnibussilla, josta meinasin myöhästyä ja parin tunnin päästä puoli yhdeltä olinkin Turussa. Lähdin heti katselemaan, josko löytyisi mielekästä kuvattavaa talvisesta Turusta. Tapasin ystäväni ja kävimme Cafe Artissa juomassa lattea ja syömässä lohileipää ja puoliksi hyvän näköinen suklaa-mansikkamoussekakku, jota teki mieli, koska se oli uusi tuote vitriinissä ja minun pitäisi olla sokerittomalla. Nyt on mennyt kolme päivää, jolloin olen muutaman karkin ja keksin popsinut. Huomenna palajan ruotuun ja ammennan sokerini tuoreista hedelmistä.





Höpöttelimme niitä näitä, kävimme Subwayssa, jonka jälkeen lähdimme kävelemään Tuomaansillalle päin ja kuvailin siinä samalla talvista lumista kaunista Turkua :)

Tässä muutama otos matkalta.







Kävelyn jälkeen kaveri lähti kotiin ja ehdin tutkia Sokos Wiklundin sisustusosastoa hetkisen ennen toisen ystävän tapaamista. Menimme Naantalin aurinkoon höpöttelemään, kävimme muutamassa kaupassa ja ostin Lindexiltä yhden kivan raitapaidan, jota olin jo pariin kertaan katsellut. Nyt se lähti matkaan. Vähän ennen kuutta kaverin piti lähteä Hämeenlinnaan vievään bussiin ja oli jokin aika ennen kuin pääsin kyydillä takaisin Helsinkiin. Nautin pari lasillista punaviiniä ja juttelin veljeni kanssa samalla, kun kuuntelin jalkapallopeliä isolta ruudulta. Paluumatka sujui mukavasti.

Eilen oli kiva lumipallokeli ja tänään on ollut loskaa ja vettä satanut. Toivon todellakin, että talvi muuttuu talvisemmaksi vielä, että ehtii käydä koittamassa laskettelua lumilaudalla, luistelemassa ja ehkäpä pulkkamäessäkin.

Kävin tänään bagelin syömässä tutuksi käyneessä paikassa hedelmäjuoman kera, jonka jälkeen kävin salilla. Oli aika raihnainen olo sen jälkeen ja mietin, missä se puhti taas on. Saunan ja treenin tuoma raukeus levisi vasta jälkeenpäin kehoon.

Hyppäsin ratikkaan ja kävin kaupassa. Ostin kaupasta päärynöitä ja avokadoja, joista pyöräytin smoothien. Olen pyöräyttänyt pariin otteeseen pakastemansikoista, mustikoista, banaanista ja soijajogurtista smoothien, joka on ollut ihan ok. Yksi ystäväni kuitenkin kertoi, että avokado tekee hyvää iholle (niin kuin c-vitamiini ja sinkkikin), mutten oikein pidä sen rakenteesta ja mausta, joten päätinpä pyöräyttää sen smoothien sekaan, että se olisi helpompi syödä.


Päärynä-avokado-smoothie

1 avokado
2 mehukasta päärynää
3 rkl kookossoijajogurttia
½ dl päärynämehua

Surauta ainekset sekaisin. 
Nauti.

Pieni flunssanpoikanen kummittelee. Toivottavasti ei iske. Pysykää terveinä!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...