keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Juhlintapäivä





Viime lauantaina olin parin tunnin lenkillä ja lähdin puoli seiskalta aamulla, kun uni ei vain maittanut. Olen aina ollut enemmän aamuihmisiä, vaikka kellon soidessa saattaa väsyttää. Kun kello taas ei soi, niin herään "luonnottoman aikaisin". Oli kyllä ihana aurinko ulkona ja aamulenkkeillyssä on upeaa juuri se, että luonto on jo herännyt ja kukat nostamassa päätään, linnut laulaa helättävät ja koirien ulkoiluttajia näkee harvakseltaan, muttei ketään muita. Harmistus oli kyllä suuri, että tuo ihana lenkkimaisema oli puoliksi tuhottu, kun puita oli isolla kädellä kaadettu. Kuka hitto niitä puita käskee kaatamaan, painukoon suohon. Antaisi kauniiden puiden kukoistaa ja pitää luonnon kauniina niin kuin sen kuuluu olla.

Lenkin jälkeen kävin suihkussa, katselin lenkiltä otettuja kuvia, joita otin uuden Panasonic Lumixin kanssa sekä valmistauduin juhlia varten. Odotin myös toisen puoliskon heräilyä ja söimme aamiaista.

Matkalla Helsingistä Turkuun 3x - juhliin
Apetta oli kystä kyllä ja loistavat tarjoilut kun olivat
silti aiheuttivat tuttua ilmailua, muttei se haittaa ollenkaan.

Rannekorun olen hankkinut Bijou&Brigittestä ja hankin sieltä korvakorut myös, mutta niistä joskus myöhemmin kuvia. Hamettakaan ei saatu kunnolla kuvattua, koska aina oli pää väärässä kulmassa tai naamalla joku outo ilme, niin en kelpuuttanut mitään. Joskus kuvataan mekkokin, koska nätti on ja tykkään kyllä.

Alussa kilisteltiin kuohuvilla. Otin tosin tällä kertaa
vain pommacia, koska en kuohuviinistä niinkään välitä.

Ruissnacksin päällä savulohijuttua, minimuffinssi,
 porkkanoita, poppareita, marenki ja piirakka. 


Kakkua oli kolmea erilaista: suklaakakkua, juustokakkua ja unelmanpehmeää 
mmmm - kakkua. Kahdesta ensimmäisestä en välittänyt, mutta tuota kolmatta,
joka näkyy lautasella edessä, otin toisenkin kerran.


Kahvi tarjoiltiin muumimukeista :)
Oli kovin kivaisa, vaikka vähän väsyttävä päivä niin kuin matkapäivät yleensäkin ovat. Vatsa pullollaan suunnattiin takaisin kotio ja leffan pariin, kunnes simahdettiin yöpuulle.
Sunnuntai vietettiinkin sohvan koristeena eli tehden juuri ei-mitään. Ei aina tarvitse.
Nyt kuitenkin unoset kutsuvat ja huomenna on töissä vapun juhlimista.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...