torstai 2. huhtikuuta 2015

Eilen Elixiassa

Ennen kuin otan yhtään treenikuvaa, niin laitan kropan ensin parempaan kuntoon.

Eilen kävin kahvilla ja leivällä Cafe Picnicissä, kun sitä edeltävänä päivänä ei treenaaminen maistunut, vaikka olinkin koko päivän kantanut treenikassia mukana. Olin nukkunut alle kuusi tuntia ja kaiken lisäksi oli todella nälkä, joten voimia ei ollut. Syötyäni nukuinkin jonkun tunnin.


Eilen kuitenkin kahvin hörppimisen ja leivän puputtamisen jälkeen menin pinkkeine treenikasseineni Kampin Elixiaan, joka sopivasti sijaitsee bussipysäkkiä vastapäätä. Menin sisälle, katselin pukuhuoneesta kaappia ja palasin takaisin tiskille: "Täällä luultavasti tarvitse jonkin lukon?" Jeps, ostin siitä tiskiltä lukon, jossa oli kolme avainta ja Elixia-nauha, johon avaimen saa kiinni treenin ajaksi ja nauhan vaikka käden tai juomapullon ympärille.

Vaihdoin vaatteet ja tarkistin peilikuvan odottaessani vessaan pääsyä, että voisi täyttää juomapullon. Onhan se kroppa ollut paremmassakin kunnossa, mutta silloin kun se joskus oli paremmassa kunnossa, niin taisi itse ajatella, että voi mikä pläski, mutta vaikka kehon kunto ei ole valtavasti parantunut sohvaperunana olosta, niin itsetunto omasta kehosta on parantunut. Ajattelin, että tämä on nyt tällainen ja jostain kohdista sitä pitää parantaa. That's it.


Olen enemmänkin ajatellut, mitä suuhuni pistän ja huolehtinut ihoni kunnosta ja nyt kun se on vihdoin paljon parantunut, niin on aika huolehtia myös kehosta.

Elixia Kamppi oli kyllä vähän pettymys ja kirjoitinkin heille siitä. Menin ensin crosstraineriin, mutta se oli aika vanha ja jäykkä, niin kuin useimmat muutkin laitteet salilla. Puolet salista oli vapaiden painojen ja harjoituksen aluetta. Kaikkein eniten harmitus oli kuitenkin kömpelö vatsalihaslaite, joka vain rasitti selkää, eikä tuntunut vatsalihaksissa ja sivuttaisvatsalihaslaite puuttui kokonaan. No eri salit sisältävät varmaan eri laitteita ja voihan sitä ottaa nuita vapaitakin painoja harjoitteeseen. Kyllä sitä aina jostain innostuu :)

~ Lilja Lumi

Peilikuva

Uskotko peilikuvaasi,
omaan kuvajaiseesi,
joka näkee vain sinut?
Ja joskus myös rinnallasi seisovan.

Pystytkö tosissasi uskomaan peiliin?
Etkö epäile, että se voisi valehdella?

Mikään muu peili,
kuin toisen ihmisen silmät,
ei voi nähdä sisällesi
yhtä hyvin kuin sinä itse.

Peilikuva näyttää vain ulkokuoren 
ja joskus on hierottava silmiään,
kun peilikuva on sumuinen.

Ja joskus joku toinen ihminen
voi nähdä sinut
paremmin kuin sinä itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...