maanantai 30. maaliskuuta 2015

Ostostelua Sellossa

Kirjoittelin eilen lauantaista juuri ennen kuin lähdimme Selloon. Siellä piti toki vain pyörähtää, mutta aika kuluu aina. Varsinkin jos on kivaa, ajalla on tapana kulua nopeasti.

Aikomuksena oli käydä etsimässä töihin kengät (koska töissä on tällä hetkellä salitreenikengät), vapaa-ajan kengät, juoksukengät (joista mainitsin edellistekstissä), salille ja matkoille laukku tai reppu sekä Madaran vartalo-saippua.


No löysin ainakin laukun :) Ihana Niken pinkkisä salitreenilaukku, joita voi myös matkoilla käyttää, löytyi Top Sportista :) I like it! Elämässäni olen omistanut mitään pinkkiä tai vaaleanpunaista alle viisi tuotetta. Salikamat voi kyllä mielestäni olla värikkäitä, enkä luultavasti ole ainoa, joka näin ajattelee. Pirteät värit piristävät ja auttavat jaksamaan tai ainakin yrittämään enemmän.


That's mine now! <3 Tosiaan, tällainen löytyi Stadiumista, kun olimme käyneet Classic Pizzassa vetämässä pizzat masuihimme (olin kateellinen vastapäätä istuvan pizzalle). Olen jo parina edellisenä kesänä haaveillut rullalaudasta, oikeastaan lonkkarista, ja nyt löytyi tällainen ihastuttava cruiseri, jota mieskin kehusi, että on hyvä ensilaudaksi :) Hihii! Pitää vielä oppia käyttämään sitä ja sitten lumilautailukaan ensi talvena ei pelota yhtä paljoa. Kävimme illalla koittamassa - ihan hyvä vain, kun tänään tuli tällainen omituinen takatalvi - lumimyräkkä. Pitäisi rullaluistimiinkin vaihtaa pyörät.

Madaran oikeanlaisia tuotteita ei tuntunut löytyvän mistään, joten tilasin Madaran kaksi erilaista vartalosaippuaa täältä, koska heillä tuntui olevan halvemmat hinnat ja suurempi kokoelma kuin täällä.

Täytyy muuten kehua Madaraa ja syytä siihen, miksi etsin lisää sen tuotteita: Stockmannin Hulluilta päiviltä ostamani Madaran puhdistusvaahto on toiminut kuin unelma ja kasvojeni iho ja muukin iho, jolle sitä olen käyttänyt, on kuin vauvan peppu käytön jälkeen.

Eri ihoilla se voi tietysti toimia eri tavoin, mutta omalle iholleni se sopii kuin hillo lettuihin (tai kermavaahto köyhiin ritareihin, koska se maku on niin pehmoinen ja sulaa suussa kuin unelma <3), koska se jättää jälkeensä kosteutetun tunteen, ei kiristä ja iho on tosi pehmoinen ja sileä. Toki käytän aina iltaisin kevyttä kerrosta kookosöljyä siihen päälle, muttei siitä sen enempää. Välillä jätän vähän väliä ennen kuin laitan kosteusvoidetta tai öljyä, koska haluan hetken nauttia siitä sylin pehmoisesta tunteesta iholla.

Madara on toiminut paljon paremmin kuin jopa Elivo, jonka löysin ennen Madaraa, mutta Elivo ei saanut kuin hetken ongelma-ihoni kuriin ja Madara tuntuu siltä, että se saa pysyviä muutoksia aikaan, vaikka vähän herkuttelisinkin.


Löysin peräti yhdet kengät, vapaa-aikaan, ja ne ovat Vansin kengät. Vansilla on niin ihania kenkiä ja muitakin sekä naisille että miehille ja lapsillekin :) Katsoessani nuita siistejä naisten ja miesten kenkiä tuntui ihan hartioissa kihelmöivän ja käsivarsien ihon nousevan kananlihalle. Aion ihan varmasti ostaa toisetkin Vansin kengät tälle keväälle/kesälle :) Vansilla on niin hienoja kuoseja ja he uskaltavat käyttää värejä, että se on upeata. This girl who never cared about shoes is now crazy about 'em. Khihihii! ^__^ Oon ihan täpinöissäni, vaikka oikeastaan pitäisi olla jo nukkumassa. Tässä kuitenkin muutamia tosi hienoja naisten kenkiä, joista jokin tekisi mieli valita.




Eikö olekin hienoja? Näiden lisäksi olisi yhdet must-have oranssit, jotka ovat viime vuoden mallistoa, mutta ruikutan, jos en saa niitä (:D) ! Juoksukenkiä menen sitten katsomaan, kun Niken Lunarglidet tulevat myyntiin, että on kaikki kolmet kengät paikalla, joista valita parhaimmat.

Nyt voisi ehkä suunnistaa peiton alle :)

~ Lilja Lumi

Pääskysen lento

Lintu lentää matalalla
Peltojen yllä
Taivaan alla
Siivet lehahtavat,
ottavat ilmaa allensa

Joka siiven iskulla ruoho vavahtaa
kovempaa kuin tuuli kuljettaa höyheniä ilmassa

Valo antaa ruoholle voimaa näyttää linnun varjon
Pääskysen kuvajaisen

Miten voikaan paremmin kuvata pääskysen lentoa
kuin antaa aina vain uusia nimityksiä sen siiven iskuille

Rohkein kaikista lentää korkeimmalla
Se tietää, miltä tuntuu vapaa pudotus


Pelkäämättä

(8/2009)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...