torstai 16. huhtikuuta 2015

Just train


Päätin vihdoin tarttua tilaisuuteen ja käydä urheiluliikkeessä shoppailemassa.
Piti ostaa vain uudet lenkkarit, koska vanhat ovat aika vanhan ja kuluneen näköiset. Laitoin vanhoihin liilat tähtinauhat piristämään, mutta vielä pitäisi miettiä, miten uudistaisi harmaata kuosia. Mitenköhän lenkkareita maalataan? 


Tarttuihan urheilukaupasta muutakin kuin pelkät uudet lenkkarit esimerkiksi vaaleansininen urheilutoppi ja nuo Sweet pantsit :) Nuo ovat Slim-versiot, vanhaa mallistoa (joten olivat halvennuksessa), mutta muutkin olisivat ihan kivoja, ketä tykkää mistäkin. Ja tosi kivoja kuosejakin löytyy!

Löysin myös Puma-nilkkasukat ja ainoana kappaleena tuollaisen Puma-paidan, 
jonka esittelen joskus myöhemmin paremmin, kun on parempi valaistus.


Ja tässä ne ovat! Nike Zoom Vomero 9 W - jalkineet :)
Koitin muutamia jalkineita kaupassa ja tallustelin ympäriinsä, mutta kun nämä tulivat jalkaan, niin aluksi tuntui, että onpa hassu korokepohja, mutta kun se pysyi jalassa ja muut kengät alkoivat tuntua oudoilta läpysköiltä, joten nämä lähtivät matkaan ja tuntuvat tosi hyviltä ja hienosti rullaavilta jaloissa :) Lenkkipäiviä odotellessa ja kyllä nämä kulkevat muutenkin jalassa.

Nykyään, kun on tuon Elixia SATSin jäsen, on tosi helppoa mennä kuntosalille, koska on city-kortti, joten pääsee kaikkiin Helsingin sisäisiin SATSeihin ja Elixioihin. Olen käynyt vasta Kampin ja Talin Elixiassa, mutta lauantaina aion käydä katsomassa, miltä Pitäjänmäen SATS näyttää. 

On miellyttävä mennä salille, kun on näitä kiloja vähän kertynyt ja nyt tavoittelen unelmakuntoa kesäksi. Kivaa on myös se, että tällainen saunakulttuurissa kasvanut (2 krt/vko ~ 20v) saa käydä joka saliaherruksen jälkeen rentoutumassa ja nauttimassa kuumista löylyistä. Harmi kyllä, jos on muita samaa aikaa saunassa, niin ei kehtaa läiskiä kovin paljon vettä kiukaalle, mutta kovin moni ei kumma kyllä saunassa käy. Suits for me, koska sitten saa paiskata niin kovat löylyt kuin haluaa. 

~ Lilja Lumi


Maailman paino

 Jos huomaatte mahdollisuuden auttaa,

tarttukaa siihen kiinni.
Teemme yhdessä maailmasta paremman.


Me olemme maailman tukipilarit,
jokainen meistä
Nostetaan siis maailma harteillemme,
jos se meinaa omasta painostaan sortua


Tehdään siitä vahvempi
Jos näet apua tarvitsevan,
ojennathan auttavan kätesi,
sillä sinulla on siihen mahdollisuus.


Sinun hyvyytesi on vahvempi
kuin yksikään ammuttu laukaus
kuin yksikään ulos purkautunut riita
kuin yksikään vihamielinen käsi
ja kestävämpi kuin luotiliivi


Hyvyys on kuin timantinkova panssari,
joka ei heikkene koskaan
niin kauan kuin pysyt vahvana
Niin kauan hyvyys pysyy sinussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...