keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Luontoretkeilyä ja siivoilua





 

 


Eilen oli niin superihana keväinen ilma ja muutenkin koko eilisen päivän suupielet venyivät korviin ja sisällä kuplisi värikkäitä saippuakuplia.

Joten kävin eilisen työpäivän jälkeen kotona, hamstrasin wokkia rinnan alle, heitin keväiset pyöräilykamppeet niskaan kypärineen (mitenkä muutenkaan) ja lähdin pyörällä Ilpoisten rantaan ja Katariinanlaakson luonnonsuojelumetsään :)
Kurastui kengät ja pyörän renkaat, mutta kivaa oli ja aurinko lämmitti jopa kahdeksan asteen keväisenä päivänä. Tuli otettua lähes parisataa kuvaa, mutta tässä muutama onnistuneista :)

Löysin jopa ihanat sydämen muotoiset puun juuret, linnut lauloivat, kaikki luonnossa oli tosi kaunista ja kokeilin kamerasta löytynyttä hauskaa toimintoa, jonka voi huomata kuvista.

Olin ulkona kaksi ja puoli tuntia, kunnes äiti soitti tulevansa käymään. Söimme suklaamuffinit teen kanssa ja äidin lähdettyä siivosin jonnin verran.

Tänään kuitenkin intouduin ihan kunnolla siivoamaan iltasella. Tiskasin ensin reippaana kaikki astiat (ja kun on se tapa katsoa samalla jotain sarjaa tabletilta). Sen jälkeen kävin vaatehuoneen kimppuun, viikkasin kaikki vaatteet hyllyille. Pitäisi kyllä joku päivä heittää neljännes vaatteista menemään, ei niitä niin paljoa tarvitse. Lattian ilmestyttyä näkyviin pölypalleroineen kaikkineen päätin vielä kiusata naapureita imuroimalla, vaikka uskon, etteivät he siitä häiriinny. Ei täällä koskaan kuulu muuta kuin vähän käytävän ääniä.

Siivosin vielä keittiön kaapeista kaiken ylimääräisen pois ja mitä kaikkea löysinkään (!): vanhoja muropaketteja, puolikkaita vanhentuneita kahvipaketteja, avaamattoman glögipurkin, myslirasian, proteiinijauhetta ja kaksi suklaapötkelöä - näin muutamia mainitakseni. Huomista aamua on odottamassa kaksi roskapussia, lehtipino, pahvikoteloita ja vaatesäkki. Eilen jo vein yhden roskapussin ja ison pinon lehtiä ulos.

Nyt koti on tip top ja voi hyvillä mielin käydä nukkumaan. Sitten aamulla voi ihmetellä, kuinka siistissä asunnossa sitä eleleekään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...