maanantai 24. maaliskuuta 2014

Helsinki-vierailu

Heps!

En meinannut saada eilen hymyilyltä unta, kun pyöri viikonloppu mielessä.
Kävin viikonloppuna Helsingissä, enkä ollut käynyt siellä 2-3 vuoteen. Tulin Pohjolan Liikenteen bussilla ja heti Helsingin rajalla en voinut enää keskittyä kirjaan, vaan aloin innoissani katsella Helsingin rakennuksia, katuja ja kaikkea, mitä sattui näkemään. Näin paljon hyviä kuvauskohteita ja paikkoja, missä pitäisi käydä, mutta tällä reissulla ei ehtinyt kuvailemaan, joten ensi kerralla sitten :)

Saavuin Kampin linkkaripaikalle ja kiipesin portaat ylös Kampin katutasolle. Näytin ihan varmasti hämmästelevältä ja kummastelevalta pieneltä karitsalta, mutta olinkin sellainen. Yritin Kampista ja Forumista etsiä tiettyjä liikkeitä, mutta näin vain muutaman vanhan ja monia uusia esim. Beanien ja Fazer-kahvilan. Forum oli täysin muuttunut.

Hetken kierreltyäni päädyin sokokseen, kun etsin paikkaa, mistä saisi leipää ja kahvia.

Sokoksessa oli sattumalta 3+1-päivät eli ihan täynnä sakkia. Yritä siellä nyt kulkea ison vedettävän matkalaukun kanssa.

Sokoksesta ei löytynyt kahvilaa, joten päädyin takaisin ulos ja kävelin Kamppiin, josta löysin tutut kasvot. Helsingissä on kyllä todella paljon ihmisiä, kolme kertaa enemmän kuin Turussa.

Loppupäivä sisälsi paljon juttelua, hymyä ja naurua sekä makunautintoja.

Seuraavana aamuna, kun tulin takaisin ja olin syventynyt kirjaani, niin huomasin nostaa pääni vasta Kaarinan kohdalla.
Ei Helsinkiin niin pitkä matka ole. Ja se taitaa olla sittenkin ihan kiva paikka, vaikka en kyllä ihan keskustassa voisi asua, mutta ei varmaan kovin moni siellä edes asu.



Nyt pitää keskittyä töihin.
Tänään pitää myös siivota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...