torstai 13. maaliskuuta 2014

Melkein kesä ja paljon löylyä

Hi!

Eilen illalla painoin lampun päälle, joka sanoi poks ja samassa päällä olleet sähkölaitteet sanoivat wumm. Oli pimeää, mikään pistorasiassa oleva laite ei toiminut, eikä myöskään valokatkaisijat. Ainoastaan hella, uuni, jääkaappi ja pakastin toimivat. Sulake oli palanut. Piti sokkona tehdä iltatoimet ja mennä aikaisin nukkumaan. Ajattelin, että huomenna soittaisin talonmiehelle.

Aamulla lähdin aikaisin töihin ja iloitsin, kun voi laittaa valon päälle, kuunnella radiota ja käyttää mikroa. Kyllä sitä vain on vähän sähköstä riippuvainen, vaikka joskus ilman kännykkää on aika vapauttava olo, jos tietää, ettei sitä juuri silloin tarvitse. Myöhemmin päivällä kaveri osasi neuvoa sulakkeen ostossa ja vaihdossa ja sain sähkön kämppään takaisin.

Tänään oli upea yllätys, kun töiden jälkeen ystävä Jyväskylästä soitti, kertoi olevansa Turussa ja kysyi , jos nähtäisiin. "Tottahan toki!" vastasin, hyppäsin bussista seuraavalla pysäkillä ja kävimme kahvilla.

Päädyimme jonkin ajan jälkeen saunomaan ja koittamaan avantoa. Kastauduin vain polveen asti, ystävä kokonaan ja saunottiin paljon kolmessa saunassa: pienessä puusaunassa, suuressa puusaunassa sekä sähkösaunassa. Oli upeaa päästä kokemaan sellainen miniloma keskellä viikkoa. Kaikkein huikeimmat olivat kyllä merimaisemat auringonlaskuineen sekä ilma tuntui paikka paikoin lähes kesäiseltä. Se kokemus oli totaalisen upea niin kuin avantouintipaikkakin.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...