maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pyöräilyä auringossa


 

Heippa!

Olin siis eilen pyöräilemässä! Jjee!
Mitä saadaan, kun yhdistetään kevätväsymys ja aurinkoinnostus? Minipäikkärit ja kaksi tuntia pyöräilyä ja kuvailua ilta-auringossa :) 
Eilen oli kyllä AIVAN MAHTAVA ilma! Hassua, että meinasin ensin laiskistua koko päiväksi kotisohvalle, mutta sitten otin itseäni niskasta kiinni tai oikeastaan aurinko otti niskasta kiinni ja tyrkkäsi pyörän selkään ja ulos (kypärää unohtamatta, tottakai). Ei se haittaa, jos pyöräilykypärä näyttää hassulta, kun tietyn tilanteen sattuessa se saattaa pelastaa hengen, ja sitten on onnellinen siitä, että oli se kypärä päässä.


Hirvensalon secret forest

Aurinko laskemassa Hirvensalon sillan kupeessa. Jäitä on vielä vähän jäljellä.
Kävin siis pyöräilemässä Majakkarannassa ja Hirvensalossa. Ensimmäinen, neljäs, kuudes ja seitsemäs kuva ovat Hirvensalosta. Toinen ja kolmas kuva ovat Majakkarannasta ja reipas matkakaverini punainen pyörä on melkein Majakkarannasta, Vähäheikkilän puolelta.

Kun näin matkalla auringonvalon tulevan pitkää käytävää pitkin, niin sitä ei voinut ohittaa (kuva3) ja silloin ajattelin, että jos en muuttaisi Jyväskylään, niin voisin kyllä ehdottomasti muuttaa Majakkarantaan, niin kaunista seutua se on. Siellä näkee selvästi auringonnousun ja laskun sekä rantalintuja ja merta. Saattaa siitä joku laivakin mennä ohi. Muistan, kun ensimmäisen kerran kävin siellä, niin ajattelin 'Waau, mikä paikka tämä on? Niin kaunis!'.

Ilman tiettyjä henkilöitä olisi saattanut jotkut kokemukset kokematta tai kokea ne eri tavoin ja vasta myöhemmin. Olen iloinen, että tietyt henkilöt ovat olleet ja ovat edelleenkin elämässäni, koska opin heiltä kaikenlaisia asioita. Eilinen aurinko aurinkolasien läpi oli kyllä sanoinkuvaamaton, eikä siihen olisi mikään kamera pystynyt niin kuin aurinkolasien läpi sen pystyi näkemään. Liikkuvaa kuvaa tai täyttä tunnelmaahan ei voi kuvata pysähdyksiin.

Tämä oli vain kuvapostaus, 
mutta voisin listata muutaman kahvilan, 
jotka aion arvioida ja kertoa niistä enemmän:

W wine & deli (Eerikinkatu 11)

Cafe Brahe (Yliopistonkatu 27)

Café Art (Läntinen Rantakatu 5)

Fontana Cafe (Aurakatu 1)

Aschan Cafe (Eerikinkatu 15)

Aula Café (Itäinen Rantakatu 4-6)

Naantalin Aurinkoinen (Humalistonkatu 16)

Nuvole Gelateria (Eerikinkatu 13)

Elvina Café (Yliopistonkatu 15)

Piccola Cantina (Läntinen Rantakatu 27)

Latte Café (Kristiinankatu 5)

Café Voltaire (Aninkaistenkatu 5 A)

Tintå (Läntinen Rantakatu 9)

Coffee House (Aurakatu 5)

Ratikka (kauppatori)

Fabbes Cafe (Tehtaankatu 6)

Ciao! Caffé (Skanssinkatu 10)

Cafe Elegia Brahenkatu 1 B 3

 Musiikkikahvila Sointu Linnankatu 27

Latte Gourmand Eerikinkatu 37

Pure. Eerikinkatu 37

 Just Time Humalistonkatu 7A

Gaggui kaffela (humalistonkatu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...