sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Chillin Sunday

Hei!

"Hei, oisiko sulla antaa pari euroa, ni saisin yhden sämpylän?" kysyi edellispäivänä nainen kauppatorilla. Mutta ei ole lähes koskaan käteistä taskussa. Olisikin ollut, niin olisin antanut. On aina halu auttaa, mutta ei ole siihen tarvittavia keinoja, kuten kahta euroa taskussa. Ja se saa hieman surulliseksi. Jokaisen ihmisen sisällä on voimavara, jota kaikki eivät hyödynnä, vaikka tietävät sen olemassaolosta. Pienilläkin teoilla saadaan suuria asioita aikaan. Löysin tällaisen ihanan sarjan kuvia ja niiden selityksiä ihmisten kiltteydestä. Varoituksen sanana, että tulee aika varmasti tippa linssiin näitä selatessa terveisin näitä silmä tipassa katsellut.


Mielestäni ihmisten kiltteys ja toisesta välittäminen on kauneimpia asioita maailmassa. Pieni teko toiselta voi olla toiselle suuri, ja jos tarpeeksi kilttejä välittäviä ihmisiä uskaltaa toimia, niin se rohkaisee muitakin ihmisiä toimimaan.

Anna hyvän kiertää.

Eilen oli ihana päivä. Aurinko paistoi ihan aamusta ja aina välillä. Oli niin ihana ilma, että otin pyörän kellarista ja lähdin sillä keskustaan. Olisi kyllä pitänyt pumpata pyörän kumit ensin. Onneksi ei tarvinnut taluttaa puhkikumista pyörää takaisin. Sain kuvia auringosta ja heräävästä luonnosta ja keksin siitä runonkin.


Nämä kuvat otin keskiviikkona, kun kävin metsässä kuvaamassa kevättä. Sinä päivänä paistoi aurinko vain parikymmentä minuuttia, mutta tulipa silti lähdettyä metsään ja kuvailtua. Pajunkissatkin ovat auenneet ja saavat vielä kuukauden kasvaa ennen kuin niistä tehdään virpomisoksia.
 
 


Nämä kuvat ovat eiliseltä ja kuvattu kirjastosillalta. Ihan hyvä kuvauspaikkana se silta, vaikka olinkin ensin sitä vastaan, mutta nyt olen alkanut pitää siitä :)


Tänään olen katsonut aamulla vanhoja valokuvia ja tuli aika nostalginen tunnelma. Ja myös kuunnellut vanhoja ja uusia suosikkibändejä. Ehti jo innostua keväästä, mutta sitten katsoi ulos ja näki lunta. Siis lunta! Joku manasi tänne takatalven. No toivottavasti tämä häviää yhtä nopeasti kuin tulikin ja tulee taas kevät :)

Sormet ristissä kevättä ajatellen. <3
 
P.S. Yksi juttu vielä. Ajattelin vihdoin paljastaa, mikä on lempiartistini <3 Alexander Rybak <3 Hän on juuri se artisti, jonka haluaisin oikeasti tavata. Jospa tuo toive joskus toteutuisi :) Fingers crossed!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...