perjantai 30. marraskuuta 2018

Viikonloppu mielessä



Ihana Ahkkan untuvatakki kylmempiä talvisäitä varten vihdoin ulkoilutuksella viime sunnuntaina.









Salin jälkeen sunnuntaina teki jostain syystä mieli lähteä Lauttasaareen kävelemään. On aina pitänyt käydä siellä Helsinkiin muutettuani, mutta en ole koskaan oikeasti käynyt. Kaipasin meren ääreen. Metroasemalta ylös tultuani katsoin google mapsista vain lähimmän reitin veden ääreen ja nämä maisemat löysin. Näin tuttuja kadun nimiäkin matkan varrella, joita oli tullut vastaan asuntoja katsellessa.

Oli huisin kylmä, että vaikka uusi takki tuntuikin kaupunkikäytössä hikistävältä, niin ulkoilukäytössä se oli siinä viiden pakkasessa kyllä oikein passeli. Tuntui paljon kylmemmältä kuin viisi astetta miinusta. Ulkohousuja ei ollut mukana ja jalat tuntuivat pian turtuvan kylmyydestä. Onneksi lämpesivät pian takaisin metroasemalle päästyä. Haaveilen tällä hetkellä vähän Lauttasaareen muutosta. Olisi rauhallinen ympäristö ja metro lähellä.


Eilen sain tiedon kännykkääni, että Hyvinvoinnin verkkokaupasta tilaamani tuotteet ovat saapuneet pakettiautomaatille. Iloisena hakemaan ja vein kotiin ihasteltavaksi mitä kaikkea paketti sisälsi. Täpinöissäni ajattelin, että joulu tuli aikaisin tänä vuonna. Olin tilannut huulituotteiden lisäksi.

  • Green & black luomu mantelisuklaa
  • Divine pipari-maitosuklaa
  • Faith in nature shampoo suklaa
  • Faith in nature hoitoaine suklaa
  • Madara Charcoal Detox Saippua
  • Madara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Naamio
  • English Tea Shop Luomu Suklaa-Rooibos-Vanilja Tee
  • Lumene Harmonia
  • Leader Whey Protein Suklaa
  • Madara Pihlaja Drops Glow Booster Tipat

Kaikki tuotteet ovat Hyvinvoinnin - verkkokaupasta. Kannattaa käydä katsastamassa, mitä kaikkea kivaa sieltä voi löytyä. Varoitus: voit eksyä sinne pitkäksi aikaa.


Tämä Madaran Pihlaja drops Glow booster varsinkin on suosikkini, joka tuo kasvoille hehkua. Laitan muutaman pisaran kasvoille ja sivelen kasvoille kosteusvoiteen kanssa. Tämän jälkeen kasvoilla tuntuu olevan enemmän valoa ja se muodostaa pehmeän lähes samettisen pinnan iholle. Ei siis kuorta, vaan pinnan. Ihana tässä on, että ainetta saa annosteltua sisällä olevalla pipetillä. Minulla on ollut kaksi ns. tutustumispakkausta, joita ei oikeastaan voi ottaa matkalle mukaan, koska sitä ei voi sulkea, käyttää vain kotona. Tämän voi kuljettaa minne vain mukana.
Aivan ihanista ihanin tuote! 


Salilla kävin tänään vain vetämässä pienen aerobisen harjoituksen ja pääsin saunaan ja kokeilemaan näitä ihanuuksia. En tiedä vielä, miten suklaiset hiustenhoitotuotteet tehosivat; pitää odottaa kuivumista. Tuoksu ei ollut niin suklainen kuin odotin. Lumenen vaahtoava saippuainen tuntui ihanalta iholla ja iho tuntui pesun jälkeen pehmoiselta ja puhtoiselta.


Kaikki on ihanaa. Ihana treenin ja saunan jälkeinen puhdas, lämmin ja raukea tunne. Tuntuu, että vetää enemmän tuoksuja sisäänsä ja nauttii niistä enemmän. Ihan kuin erittelisi jokaisen hajun, saa haistettua vivahteita. Hymyilee kaupungin illan valojen paljoudelle. Hypistelee ja ihailee Herkku-kaupassa kaikenlaista ja tietää täsmälleen, mitä tekisi lottovoitolla. Herkuttelisi tietenkin. Tykästyy itämaalaisten turistien läsnäolosta. Jopa ruotsinkieli kuulostaa nykyään kivalta korvaan.

Mahassa kurnii. Kaiuttimesta pauhaa sekavan kuuloinen Blues. Maksoin ostokseni enkä jaksanut murehtia hintaa.Matkalla ratikkapysäkille tunnen oloni äkkiä yksinäiseksi. Ihanaa, ajattelin kaupassa ostaessani pizzan, olusen, vanukkaan ja pari muuta juttua, mutta sitten ajattelin että niin: ostin yhden pizzan, yhden olusen ja yhden vanukkaan. Kotona uuni lämmittää pizzani, jolla hemmottelen itseäni pitkän työviikon jälkeen (mm. kolme huonosti nukuttua yötä) olutta siemaillen ja katselen Netflixistä jotain leffaa samalla pelaten.

Karistan ajatuksen mielestäni ja lohdutan itseäni sillä, että puolet ostoksista olivat oikeasti tarpeellisia. Mitä siitä, vaikka puolella haluan hemmotella itseäni. Yritän palata salin jälkeiseen olotilaan kauppaan, jossa koin onnellisuutta. Ajattelin siellä myös, että olen sellainen ihminen, joka tykkäisi kovasti ostaa lahjoja lähimmäisilleen - ei ole vain tarpeeksi varaa siihen. Tykkäisin niin valtavasti panostaa hienoihin lahjoihin, juuri sellaisiin ihanan erityisiin ja ylellisiin, mitä Stockmannilta löytyy. Tykkään ajatella pitkään, mistä lahjan saaja voisi ilahtua ja mitä käyttää. Ja siitä huomaa ilokseen tuntevansa myös saajan, että tietää, mistä toinen tykkäisi.

Olen maanantaista asti kokeillut saippuatonta elämää vartalon iholle. Tuttava ehdotti, että käyttäisin Humektania vartalon pesussa, jota olen nyt käyttänytkin, mutta olen syönyt sen verran makeaa, etten ole varma, vaikuttaako vai ei. Tosin tuntuu ihanalta ja olo on ihana, kun olen sitä käyttänyt. Kyllä ihossa jokin parannus on tapahtunut. Se vain, kun ei ollenkaan tykkää, että jokin kuten "välttämättömät rintaliivit" painavat. Saunassa huomaa, että ihosta irtoaa raapiessa kuollutta harmaata ihoa, joten jokin hansikas ihon kuorimiseen olisi jossain vaiheessa tarpeellinen. Saippuatonta siis kokeilen, kun olen ennenkin kuullut ja yhdeltä kuulin salin naisten pukkarissakin, että kun joku oli lopettanut saippuan käytön, niin ihon normaalifloora oli palautunut entisekseen eli normalisoitunut, kun oli vain antanut olla ja rikkinäinen tulehtunut iho oli parantunut. En voi kokonaan antaa olla, koska silloinkaan se ei tykkää. Onko kenelläkään kokemuksia saippuattomuudesta? Madaran charcoal-saippuaa aion vielä kokeilla, jospa se tekisi ihmeitä.

Nyt aion syventyä katsomaan leffaa ja nauttimaan perjantaipizzasta, oluesta (oli pahaa, heitin pois) ja jälkiruokavanukkaasta. Viikonloppuna aion nukkua rauhassa niin paljon kuin nukuttaa, rentoutua, käydä vähän treenailemassakin, toivoa että tapaisin ihanan ihmisen tai vaikka ihan uuden ihmisen, siivota asunnon, pestä vähän tummuneen talvitakkini takaisin valkoiseksi ja vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Rötvätä, kuunnella äänikirjaa, katsella josko aurinko tulisi esiin. Nauttia viikonlopusta oikein urakalla!

Tee sinäkin samoin.

Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Löytöjä, inspiroitumista ja herkuttelua

Tuntuu, että viime postauksesta on kolme viikkoa, vaikka siitä on hädin tuskin kahtakaan viikkoa. Sanotaanko siis, että pari viime viikkoa o...