torstai 24. maaliskuuta 2016

Uusia juttuja

Mietin joskus, pitäisikö kirjoittaa tai oikeastaan toteuttaa sellainen postaus, missä olisi päiväni kuvina. Toisinaan se on hankalaa, koska töissä ei kulje kännykkä mukana, enkä muutenkaan puhu täällä pahemmin töistäni, koska ei vaan voi, enkä haluaisikaan. Paitsi yleisluontoisesti.


Tämä ei liity mitenkään tähän päivään, vaan joka päivään. Tein tämän eilen illalla ja se pitäisi vielä ennen nukkumista vahvistaa. Tämän idea on siis muistuttaa itselleni, että olen mehukas/hemaiseva/upea nainen, enkä tarvitse makeaa. Eli tämän tekstin tarkoitus on yrittää pitää minut ruodussa ja olla ostamatta makeaa.


Kuva aamumyslistä jogurtin kera sekä kokeilemastani munakahvista, jonka ohjeen kerran yhdessä lehdessä näin ja ajattelin koittaa sitä, miksipäs ei. Oli ihan hyvää ja todella hyvä keino saada proteiinia heti aamusta kofeiinin kanssa.

Munaa kahvissa

Resepti on yksinkertainen: kupilliseen kuumaa kahvia sekoitetaan sähkövatkaimella tai blenderissä yksi kananmuna ja ruokalusikallinen kookosöljyä. Päälle voi ripotella kanelia tai kardemummaa. Näyttää maitokahvilta - eikä maistu munalta! 

Teksti on suoraan lainattu. En kokeillut tuota kookosöljyä. Voisi seuraavalla kerralla koittaa.


Töissä en kuvaa, joten seuraavana on kännykällä yritetty kuvata kauniin päivän kaunista kirkasta aurinkoa. Töissä oli superpäivä. Tai tunsin oloni jotenkin superiksi sen jälkeen, koska olin oppinut jälleen kasapäin uusia asioita ja meillä oli tiimikehityskeskustelukin, joka oli oikein kehittävä. Loppupäivän ehkä sen takia, että olin välillä vähän isompien lasten kanssa, ehkä keskustelun takia, tunsin oloni inspiroituneeksi aina tähän hetkeen saakka. Koko loppupäivä on vilissyt ajatuksia ja olen saanut purkautuakin (purkaa asioita - ei tätä ei voi selittää sen tarkemmin).


Päätepysäkiltä nälkäisenä menin Espresso Houseen syömään minkä muunkaan kuin kana-bagelin. Huomasin siellä uudenkin leivän, josko sitä joku päivä kokeilen. Otin myös cafe latten sekä tuollaisen pikkuisen leivonnaisen, josta ehdin syödä melkein kaikki karkit päällä odotellessa kahvia. Yritän vähentää sokeria ja on hyvä, että on tuollaisia minileivoksia Espresso Housessa. Hyvä on myös pitää mielessä tieto siitä, että Espresso Housen leivonnaiset tuppaavat olemaan liian makeita, niin josko sitä pystyisi vähentämään sillä tavalla makeaa.


Menin Forumin Stadiumiin katsomaan, josko löytyisi sieltä enemmän vaihtoehtoja SOC:n palloissa. Katsoin myös vaihtoehtoja juoksukengille. Nyt tuntuu kai olevan joku pinkki kausi meneillään, mutta mitäpä siitä. Pitäisi ajaa uudet kengät (jos sellaiset sattuu joku päivä ostamaan) sisään ennen kuin tulee Naisten Kympin aika. Voisi ilmoittautua vielä johonkin toiseenkin juoksutapahtumaan.


En yleensä harrasta näitä pukuhuoneen peilikuvia, enkä varsinkaan peiliä päin kuvaa (pois se minusta!), mutta kämpillä ei ole kokovartalopeiliä, niin oli ainoa mahdollisuus saada ostamani hjeeno paita kuvaan. Kuvassa näkyy Camelbakin juomapulloni, joka pitäisi vaihtaa ainoastaan sen takia, että sen kumi(tutti)osa on rikkoutunut. Harmi.

Ihmettelin oikein, miksi kuhnastelin niin paljon kuntosalille paluun kanssa, koska siellä oli tosi mielekästä olla heti, kun astui sisään. Harmitus onkin ne välimatkat ja siirtymiset. Ollapa teleportti, niin kävisin salilla joka päivä. Nyt jalat kivasti kipuilee, vaikka olenkin aika lahjakkaasti tänään seisoskellut ja kävellyt ympäriinsä.


Näiden neljän välillä piti valita sopiva kortti henkilölle, joka on viimeistä päivää meillä huomenna. Valitsin paljon pöllöjä puussa, minkä sisällä avautuu kohokuviona myös söpöjä pöllöjä.



Kämpille päästyä kävin suihkussa ja otin kuvaan mukaan Stadiumista ostamani SOC:n pallon (joka on pinkki!) sekä ihanan valkoisen lippiksen. Tosi virkistävää valkoinen ja pinkki. En oikein omista mitään pinkkiä ja tämä kolmoskoon pinkki pallo oli niin söpö, ettei se lähtenyt pois kädestä, vaan se piti ottaa mukaan. Sama juttu lippiksen kanssa. Meinasi juuttua tukkaan kiinni, kun piti lukea siitä hinta kassalla. Että tällainen päivä töiden, inspiraation ja treenin sekä höpöttävien ihmisten parissa. 

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...