perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kuulumisia


Heippis! Pikaisia kuulumisia, kun Facebook myös muistuttaa, ettei ole tullut julkaistua mitään kuuteen päivään. Eipä ole ei. Pitkään aikaan ei ole edes kamera ollut matkassa mukana. Tänä aamuna se harmitti, kun ulkona oli niin kaunis aamuaurinko juuri tulleen uuden lumen peittämässä maisemassa.

Näin eilen pitkästä aikaa vanhaa työkaveria afterworkilla ja oli tosi kivaa nähdä ja höpistä. Sain samalla maistella punaviinejä. Muutaman kerran on tosiaan käynyt niin oluiden ja punaviinien kanssa tiskillä, että olen saanut maistaa kysymättä muutamaa ja valita niistä mieluisimman. Onko jollekin toiselle käynyt näin? Tämä oli kolmas tai neljäs kerta mulle.

Mutta joo. Yöunet on kyllä vähän kärsineet tällä viikolla. Saattaa pyöriä ja huomata, että kello on 01:32 ja sitten herää 05-06 aikaan, eikä päivän aikana pahemmin väsytä, vaan on jopa kumman pirteä ja normaali fiilis.

Mietittiin kaverin kanssa eilen että josko ottaisi pyörän esille ja alkaisi pyöräillä työmatkat nyt kun on niin lämmintä ja lumetkin on suurimmalti osin sulanut teiltä. Katsoin toisen kaverin kanssa jopa hyvän pyöräreitin valmiiksi. Jostain kumman syystäolin tyhmänä miettinyt, että pyöräilisin samaa reittiä kuin bussi kulkee, mutta eihän toki niin pitkää matkaa tarvitse autojen seassa pyöriä, vaan sopivilla pyöräteillä matkan pituuskin lähes puolittuu.

 Kuinkas sitten kävikään! Oli aika yllätys, kun tänä aamuna avasi verhot. Tuli sellainen fiilis, että josko sittenkin pääsisi laskettelemaan vielä tänä "talvena".



Eilen illalla ostin päivälipun äidin luokse ja takaisin. Lukemistakin löysin matkalle. Tuo nyt oli puoleen hintaan ja nopeastihan tuon lukaisee. Laukussa on vielä kirja, jos aikaa jää.

Hyvää viikonloppua kaikille!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...