lauantai 1. marraskuuta 2014

Skiexpo & Boardexpo


Kuten jo aiemmin aamulla mainitsin lähdimme tänään Skiexpo- ja Boardexpo - messuille sekä muillekin, mitä siellä sattui olemaan.

Ajelimme bussilla Pasilan asemalle, josta oli lyhyt kävelymatka messu-keskukseen.


En ollut ennen Helsingin messukeskuksessa ollut ja se oli aikasta ison näköinen. Luulin kuitenkin, että siellä olisi monta hallia niin kuin Turussa, mutta siellä oli vain pari tosi isoa hallia. Säbä- ja lätkämessuille emme kuitenkaan menneet, pysyttelimme lumisilla, rullaavilla ja teknisillä osastoilla. Piipahdimme katsomassa myös hifi-ja digimessujen pelit ja kamerat. 


Sisälumilautailua. Salainen paparazzi kuvasi miut kokeilemassa pipoja. Hassu asento johtunee liian matalasta peilistä.


Pipojen sovittelusta tykkäsin eniten ja yksi kiva pipo löysi tiensä kassiinkin asti. Kuvaan sen joskus myöhemmin. Olisi pitänyt ostaa pari muutakin pipoa, tyhmä mie ku aina mietin jälkikäteen. Tämän kaltainen pipo oli mietinnässä jo viime talvella, Cybershopista, ehkäpä pitäisi piipahtaa siellä.

Kivoimmat pipomyyjät olivat Husky ja SuperYellow. Myös HappySocks oli kovin kivaisa. Jos olisin muita asioita, kuten takkeja, kypäriä, laseja, lautoja tai suksia etsinyt, niin varmasti olisi tässä aika lista. Pitää kyllä tänä talvena laskettelua kokeilla ja muutenkin viettää enemmän aikaa ulkona.


Tämäkään koju ei jäänyt huomioimatta. Maistoimme appelsiinin, salmiakin, perinteisen lakritsin, kirpeän kolan ja kirpeän banaanin makuisia metrilakuja. Hyviä olivat, löytyvät masusta (tai pöntöstä, muttei siitä sen enempää)


Siellä sai parissa paikassa kokeilla lautailutaitojaan. 


Olisin toivonut kunnon messukassia, joka olisi ollut täynnä kaikkea kivaa tilpehöörinäytesälää, mutta nämä eivät olleet sellaiset messut. Osallistuimme myös arvontoihin, joista voi voittaa ilmaisen lomailumatkan lisukkeineen jossain laskettelukeskuksessa. Näimme siellä myös Enni Rukajärven, jota haastateltiin.

Yksi kivoimmista asioista messuilla oli oikeastaan se, että tapasin lempibloggaajani siellä. Kauheasti jännitin ja ujostelin, että miten menen juttelemaan ja kertomaan tykkääväni, mutta onneksi vihdoin rohkaistuin ja ukkoseni otti meistä yhteiskuvankin. 
Hihii! I'm so happy! ^__^

Vielä loppuun vähän fiilistelyä




Huomenna ehtii vielä käydä messuilla :)
~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...