sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Rötväysviikonloppu

Tsirp!

Jälleen viikonloppu meni ohi, vaikka sen yritti ottaa mahdollisimman hitaasti. Aikaa ei oi hidastaa, harmi vain. Tiedättekö, mikä on lempikohtani viikossa? Lauantai-aamu, kun herää ja tietää voivansa viettää kaksi päivää ilman mitään velvoitteita. Saa tehdä mitä haluaa. Mutta sisulla mennään eteenpäin! Joka päivä.



Ostin eilen kukkia, valkoisia ruusuja tällä kertaa, koska kävimme S-kaupassa. Kolme neilikkaa oli vielä säilynyt, joten ei epäkuolleita kukkia kannata roskikseen heittää. Ennen ostosteluja oli rötväystä, aamupala ja kävimme Talin lenkkikierroksella. Tulimme Pitäjänmäessä ulos, ettei tarvitsisi kulkea kodin vierestä kauppaan. Eli jottei koko viikonloppu olisi mennyt sohvalla makoiluksi, niin piti käydä tunnin lenkillä vähän haukkaamassa raitista ulkoilmaa.

Lenkiltä tultua ukkoseni teki kaksi pizzaa, joten siitä riitti koko viikonlopuksi.


Yritimme hieman matkia Classic Pizzan Verde mon dieu - pizzaa, joten Pizza nro 1:ssä oli tomaattisoseen, kalkkunan ja juustoraasteen lisäksi auringon-kukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, punajuurta, punasipulia, aprikoosia ja homejuusto korvattiin Koskenlaskija-juustolla. Uunin jälkeen vielä päälle mahtui rucola sekä hunaja. OLI HYVÄÄ! Siksi se onkin masussa (tai no viemärissä jo).

Viikonlopun aikana katsoimme myös kolme leffaa eli superrötväysviikonloppu! Letkeetä :)


Tänään söimme pizzan numero kaksi, joka oli myös om nomskis - materiaalia :)

Piti käydä myös ulkoilemassa kauppakierroksella hankkimassa, mitä eilen jäi puuttumaan. Lisää herkkuja. Kyllä tästä ryhdistäydytään! Muutenhan tulee niitä liikakiloja :O

Kuvassa on illan leffanaposteltavat. Ghiblin leffaa tuijottelimme. Eli omenat ja porkkanat upotettiin ranch-dippiin ennen pureskelemista ja pipari sai päällensä Viola Appelsiini - tuorejuustoa. Uusi pöytäliinakin vaihdettiin, koska pöytä-tabletit olivat ihan punajuuressa. Kuvassa näkyy myös daily dose - suklaa: yksi pala päivässä.


Leffatunnelmissa naposteltavat sekä glögilasit vettä unohtamatta. Näissä tunnelmissa ja vatsantäytteillä kelpaa aloittaa uusi viikko ja uudet haasteet. 
Ja nyt moikkaamaan Nukku-Mattia. Hej på dej!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...