sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Flamingo ja Jumbo

Aah! Ei voi muuta sanoa :) Niin ihana viikonloppu takana, ettei ole tullut kertaakaan ajateltua töitä - varsinkaan eilen lauantaina.

Hitaasti herättyämme ja syötyämme aamupalan lähdimme autolla köröttelemään kohti Vantaata ja kylpylä Flamingoa.


Vesipuistossa polskuttelimme hetken ja kävin pari kertaa villivirrassa, joka ei ollut ollenkaan niin pitkä kuin Espoon Serenassa. Serenassa tuli käytyä joskus 10-vuotiaana. Hyppyaltaaseen hyppy kolmesta metristä riitti mulle kerran, ukkonen tykkäsi käydä kolme kertaa. Inkaputousta kokeilimme kerran. Se olisi kivempi paljon pidempänä ja nopeampana. Magic Mayassa kävimme kaksi kertaa renkaiden kanssa laskemassa. Se oli kivoin.


Emme kovin kauaa viihtyneet vesipuiston alueella, vaan teki mieli mennä katsomaan, mitä Spassa on ja vietimmekin siellä loppuajan. Kylpylän puolella oli ikärajakin K-20, joten siellä oli aika kuhertelutunnelma. Siellä oli kuvassa näkyvä lämminvesiallas, jossa pötköttelimme jonkin aikaa käytyämme ensin höyrysaunassa, parissa muussa saunassa ja mineraalivesialtaassa.

Teemasaunaa vähän ihmettelimme, koska siellä oli lappiaiheista sisustusta, eikä yli 45 astetta lämpöä. Perinnesaunassa oli lämpimämpää, mutta en oikein tykännyt intialaisesta musiikista.
Höyrysaunoja oli kaksi: cocos ja black currantin tuoksuinen. Cocos oli valkoinen ja black currant tummempi sekä siellä oli keskellä oleva höyrypesä päällystetty kullatuilla pikkutiilillä.


Mineraalivesialtaassa viihdyimme kauimmin. Vesi todellakin oli suolaista ja lämmintä, siellä oli ihana tunnelma, poreita, upea sävyisä valaistus ja olo saavutti täydellisen rentoutumisen siellä lilluessa rakkaan kanssa. Lempeä musiikki soi huoneessa, mutta kun korvat laittoi veden alle, niin siellä soi ihanan rentouttava karibialainen musiikki. Menin veden allekin tähystelemään, eikä vesi sattunut silmiin, kun ne aukaisi. Oi autuutta! Pääsisipä sinne joka viikko!

Piti kuitenkin jonkin ajan kuluttua lähteä pois, että ehti peseytyä, kun kaupat lauantaisin menevät kuudelta kiinni. Menimme Jumboon. Yritin etsiä Anttilasta jouluvaloja, mutten löytänyt sopivia.


Oli ihan hirmuinen nälkä lilluttelun jälkeen, joten menimme Arnoldsiin syömään bagelia ja toastia kahvin kanssa, jälkkäriksi kronssit (vaimitälieolivatnoms). Massu täynnä kävin Seppälässä etsimässä olo-/yöasua ja löysinkin tosi kivaisan.


Punainen hihaton paita ja ihanan pehmoiset sydänhousut :)

Piipahdimme vielä Citymarketissa ruokaostoksilla ennen kotiin palaamista.


Aloimme kotiin palattuamme valmistautua illan pikkujouluihin ja loppuilta menikin siellä.

Tänään katsoimme leffan, eikä ollut mitään kummempia suunnitelmia, mutta meidät kutsuttiinkin tuttaville kylään ex tempore ja vietimme siellä muutaman tunnin höpötellen ja nauttien hyvästä ruoasta ja tuntien hitaudesta, hetkeen seisahtumisesta.

Ihana viikonloppu takana ja nyt voikin hyvillä mielin aloittaa uuden työviikon.
Huomenna onkin joulukuun ensimmäinen päivä! Kuinka se aika lentääkään! Löytäisinpä sen yhden joulurunon, jonka viime jouluna keksisin ikkunan taakse lapsia katsovasta tonttusesta.

Joulumieltä kaikille! ^_^

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...