torstai 11. syyskuuta 2014

Talin lenkkipolkumaisemia ja hyvää ruokaa

Lenkkeilykausi alkanut aurinkoisina päivinä. Toivottavasti myös jatkuu näin. Pari kertaa tämä kierros jo menty ja tulen menemään vielä monesti, mutta näytänpä, kuinka hienosta kierroksesta on kyse :)










Vähäsen harmitti, ettei ollut ensimmäisellä kerralla kameraa mukana, koska silloin oli aikaisempaa ja aurinko välkehti purossa, mutta sainpa hyvän syyn tulla heti seuraavana päivänä uudestaan :) Paljon metsää, vähän kerrostaloja ja sivuaa Talin golf-ratoja tämä lenkki. Kestää sellaisen tunnin kävellen.
Ulkoilu on muutenkin suositeltavaa, luonto rauhoittaa ja poistaa stressiä, saa kuntoiltua sekä paljon raikasta ilmaa ja kaunista maisemaa.

Matkan varrella tuli vastaan etanainen ja muurahainenkin hämyrinsä kanssa.

Toivottavasti tulee vielä enemmänkin aurinkoisia päiviä, mutta pitäisi sinne ulos jaksaa lähteä ilmankin aurinkoa. Juoksee sitten vaikka koko matkan, jos aurinko ei ole seurana.



Kultaisen ukkoni kanssa tuli eilen puoli vuotta ihanaa yhdessäeloa täyteen, joten töiden jälkeen kaupassa mietin, miten hänet yllättäisin ja lahjoisin. Päätinpä sitten ostaa kokonaisen broilerin, kun olen niin monesti mennyt ruokatiskin ohi ja katsellut niitä broilereita himoiten, olen kerran aiemmin ostanut sieltä tiskiltä lohta, muttei niitä muita kuin broileria, kalaa tai salaatteja tee mieli edes katsoa - siis minun, koska olen demivegetaristi, muut saavat syödä mitä haluavat.

Ostin myös salaattiainekset: lehtisalaattia, miniluumutomaatteja, kurkkua ja kotona oli viinirypäleitä. Jälkiruoaksi Brunbergin vadelmatryffelisuklaata. Yksinkertaista tällä kertaa, koska päähuomion sai kana sekä viini, jonka mies joskus on kotiin ostanut.

En yleensä pidä punaviineistä - suosin valkoviinejä enemmänkin, mutten todellakaan ole mikään alkoholin suurkuluttaja, ehkä pari kertaa kuussa saatan lasillisen juoda. Tämä punaviini Cono Sur bicicleta Pinot Noir oli kuitenkin haaleampi, kevyempi ja ihan hyvän makuinenkin. Valkoviineistä olen tykännyt varsinkin yhdestä australialaisesta valkoviinistä, afrikkalaisesta ja chileläisestä. Ehkä joskus opin tykkäämään muistakin (tai lakkaan kokonaan maistelemasta) ken tietää.

Nyt kuitenkin mars mars töihin tai surrur, mitä ääntä pyörä nyt päästääkään :)

Kivaa päivää! :)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...