torstai 7. elokuuta 2014

Helsingin taloja, ihania päiviä ja kuumuuden poistaja

Heipsis!

Paljon on ehtinyt tapahtumaan viikossa, enkä edes muista kaikkea.

 

 



















Keskiviikkona eksyimme Vantaan IKEAan ja teimme illalla tacoja, joiden välissä broilerijauhelihaa salsakastikkeessa, salaattia, tomaattia, kurkkua ja raejuustoa. Aamulla maistoimme ensimmäistä kertaa lemon curdia ja kuinka sattuikaan saman maalainen poliisi tapittaa taustalla :) Kahvia joimme ihanista retromukista, vihreä-kelta-valkoraidallisesta sekä tuosta kukallisesta.
Teimme tässä yhtenä päivänä kompromissin ostaa 3-vahvuista kahvia, kun mies juo normaalisti vitosta ja mie ykköstä, niin kolmonenhan on ihan kiva kompromissi, eiks je :)























Mies lähti torstaina kisoihin Rovaniemelle ja mie jäin neljäksi päiväksi yksin. Piti siis keksiä tekemistä. Mitäpä muutakaan tekisin kuin tutustuisin uuteen kotikaupunkiini kamera kourassa. Ennen ajattelin, että Turussa on kauneimmat vanhanaikaiset talot, mutten ollut nähnyt silloin vielä Helsingin taloja <3 Rakastuin entistä enemmän tähän kaupunkiin (josta en jostain syystä joskus kummemmin edes pitänyt - olinpa outo)!
Nämä kuvat ovat suurimmaksi osaa lauantaina keskustasta ja kasarmitorin alueelta (en tiedä alueen nimeä, jospa joku päivä). Näin monta kivaa asiaa ja paikkaa, joihin pitäisi tarkemmin tutustua ja löysin mm. Pappagallo-jäätelökioskin! Pitää käydä siellä ennen kuin se häviää tältä kesältä.

Perjantaina miulla alkoi ihan uusi työ ihan uudessa paikassa ihan uusien työkavereiden kanssa. Olen tähän mennessä kyllä ihan viihtynyt siellä, mikä on todella tärkeää.

Sunnuntain vietin aika suureksi osaksi siivotessa, koska enhän mie mikään possu ole (kröhöm!) ja välillä piti käydä pulahtamassa rannalle. Eksyin Munkkiniemen linnunkakan ja koivu-urpujen täyttämälle rannalle, mutta sitten löysin sen pienemmän kivemman, joka on täysin puhdas. Oli hauska mennä nukkumaan, kun vaatteet olivat valmiina ja asunto tiptop-siisti :)

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä mies palasi pitkän ajomatkan jälkeen. Tein aamiaista ja söin sitä aamulla, kun mies päätti nousta myös ja antaa aivan ihanan lahjan (oli siis syntymäpäiväni)

 

eli bukowskin pikkukanin (hunajapupun) sekä Camelbak-juomapullon, joka on ihan paras (ja olin luultavasti siitä jo jonkin aikaa höpöttänyt - tämä on lisäksi päivitetympi versio "Camelbak eddy") :)

 


Kävin töissä ja tarjosin työkavereille keksejä muka-vitsikkään kortin säestämänä. Kun tulin töistä kotiin laittauduin nätiksi ja mies komiaksi ja lähdimme syömään syntymäpäiväateriaa ravintola Loistoon. Oli superkiva syntymäpäivä! ja muutenkin kivaa :) Jälkkäriksi kotona oli odottamassa sacher-jäätelöä.



Edellispäivänä eli tiistaina ostin itselleni myöhäisen syntymäpäiväkukan, vaaleanpunaisen gerberan. Takana seinään nojaava kello ei ole löytänyt vielä paikkaansa eli naulaa seinältä. Söimme laiskoina herkkuperseinä Ristoranten pizzat, Quattro Formaggi on yksi parhaista :)


Kävimme tänään töistä päästyä Espoon K-rauta - Musta pörssi - KodinYkkönen kiertämässä sekä piipahdimme Isossa Omenassakin. Löysimme uuden yhteisen parhaan kaverin eli tuulettimen tänne kuumaan asuntoon ja hellepäiviä piristämään :)

Siinä kaikki tällä kertaa. Kohta nukkumaan ja aamulla töihin! =)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...