keskiviikko 27. elokuuta 2014

Asetelmia ja syksyn uutuuksia :)


 Kivet kumosin maljakosta, kun piti saada maljakko uusille kukille ja on vain yksi maljakko. On kyllä pienempi sydänmaljakko jossain, joka on täynnä kiviä, ihan vain kivien takia.



Oral-B 3D White Brilliance - hammastahnan otin kokeiluun ja saa nähdä, kuinka valkoisiksi hampaat muuttuvatkaan. Pakkauksessa luvataan, että viidessä päivässä pitäisi tummentumat hävitä. 
XZ:n rauhoittavan suklaa vanilja - shampoon otin tällä kertaa, mutta shampoopurkki saattaa joka kerta muuttua tai vaihtua. Ei ole mitään tiettyä tuotetta, mitä aina käytän, tosin nyt on hoitoaineena Tresemmen Vibrant naturals nourish & replenish conditioner.


Taisin viime tekstissä mainita rakkausrätin. Tässä se on, jonka ostin viikonloppuna Tampereen Kauppahallista - aika kiva eikö vain :)

Aikaisin päästy töistä ja käyty kaupassa. Kaupassa, kun olin, niin oli alkanut satamaan. Ajattelin kotimatkalla, että täydellinen loppupäivä olla tekemättä yhtään mitään. Voisi nostaa jalat pöydälle, juoda kupin teetä (ja c-vitamiinisotkua) ja syödä uutta leipää. En kyllä reporankana ketarat levällään aio maata, vaan voisi lukea vaikka sarjakuvia tai katsella ohjelmia ja asuntoja (sellaisesta haaveilen).

TOSIN pitäisi kyllä tiskata ja siivota vaatteet lattialta. Pitäisi petata peti ja kerätä kuivat pyykit narulta, ehkä laittaa koneen pyörittämään uutta lastia. Toivottavasti aurinko ei tule esiin, ettei tee mieli lähteä ulos. Jos tulee ja tekee mieli, niin mikäs siinä.
Tekisi kyllä mieli päikkäreitä; tyhjä asunto ja oma rauha, mikäs siinä :)

Mutta jospa ensin maistaisi tuota leipää teen kanssa - white one or green tea orient,
there's a problem :)

Kaadetut kivet, syysruusut ja hunajapuputin :)



Syksyn värit ruusuissa. Tampereelle lauantaina mentäessä törmäsin yhdellä ABC:llä tosi ihanaan kukkakimppuun, jossa oli erilaisia kauniita kukkia: oranssia gerberaa, oranssikeltaisia neilikoita ja punaisia marjan näköisiä kukkia sekä vihreitä koristeheiniä joukossa <3 Takastulomatkalla sunnuntai-iltana kuitenkin ABC, jossa kävimme oli tyhjä kukista. Voihan räkä ja aasinhäntä, että harmitti ja ketutti loppupäivän! Olisin niin halunnut kauniin kukkakimpun, joten tänään päädyin ostamaan lähikaupasta ruusuja. Eihän ne ole läheskään yhtä kauniita, mutta kauniita ovat kuitenkin ja syksyn punaisen, oranssin ja keltaisen värisiä. Saa nähdä, milloin lehdet muuttuvat tosi kauniin värisiksi ja lehtiä on maat täynnä ja isoina kasoina, joihin hypätä <3 Syksy on kyllä niin kaunista värikästä aikaa. Lovin it!

Nyt pienille torkuille. Tai no ehkei kannata enää torkuttaa, kun noin yhdentoista tunnin kuluttua on herätys aamuvuoroon. Voi sitä aina hetken levätä. Ja sitten tiskien kimppuun sekä sarjakuvien ja vaatteiden jajaja! Eikun tekemään! :)

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...