lauantai 16. elokuuta 2014

New shoe day! And culinary delights :)

Omistan tänään leveän hymyn. Tai joka päivä, mutta tänään sitä voi näytelläkin aamuväsyn jälkeen.

Poljin kauppakeskus Kaareen katselemaan, kun Top Sportissa oli superale-viikonloppu ja kesävarastoa yritetään saada pois syksyn tulokkaiden tieltä.

Kauan pondeerasin ja mietin, että ostaisiko vai eikö ostaisi, mutta tällaiset tarttuivat mukaan ja piti jo kaupassa pukea jalkoihin, kun ovat niin kivat!








Kyllä! Vansin kengät! Nyt minäkin omistan sellaiset :) En ole koskaan, siis ikinä ostanut mitään yli 50 euroa maksavaa vaatetta, mutta eivät nämä maksaneetkaan yli 50 euroa, kun olivat tarjouksessa. Ja niin nätitkin! :)

Vansilla on paljon hienoja tuotteita, kenkiä, vaatteita ja asusteita. Niitä löysyy useimmiten skeittikaupoista esim Ponkesista, mutta myös joistain urheilukaupoistakin kuten Top Sportista :) Me happy! Ja nämä eivät varmastikaan mene huonoiksi vuodessa niin kuin kaikki muut kumisaappaita lukuun ottamatta ovat tähän mennessä menneet. Jejei! Olen iloinen :) On kuin joulu olisi tai todella suuri karkkipäivä :)

Poikaystäväni vitsaili, että new shoe day, että kun mennään ensi kerralla tallustelemaan näiden kanssa kaupungilla, niin hänen pitäisi kantaa minut jokaisen vesilammikon ja kurataipaleen halki, ettei uudet kengät vain likastu tai heittäytyä eteen ihan kuin jossain sarjakuvissa tehtiin kuninkaan tai keisarin takia. Ei sentään, ainahan nämä saa putsattua :)

Kannattaa tutustua Vansiin! Tosi kiva tuotemerkki! :)




Tänään teimme ja söimme riisiä ja kanasuikaleita kookoskerman kanssa. Eli tavallisesti paistamisen ja maustamisen jälkeen, kun kanasuikaleisiin tai jauhelihaan voi heittää sekaan ruokakermaa, niin me teimme tällä kertaa saman kookoskermalla, joka maksaakin lähes saman verran kuin tavallinen ruokakerma ja vähemmän kuin erityisesti maustetut. Kookoskermalla sen takia, kun on tätä laktoosiyliherkkyyttä, niin pitää keksiä uusia ratkaisuja. Oli kyllä ihanan kermaista ja hyvää :) Jälkkäriksi aiemmin pakastimeen jäänyttä vadelmamaitojäätelöä sekä kohta alamme katsella Maameren tarinoita á la Studio Ghibli.


Tällaistakin pitää maistella, kun näin ohimennen sen ja kehuttiin hyväksi, niin pitää muodostaa omakin mielipide asiasta ananas-kookos mehumaito :)

Vaikka vatsa möyryääkin, niin tämä Activia ei ole sitä varten hankittu, vaan sen takia, että tämä on viljajogurttia, jota ei kaupassa näkynyt muussa muodossa. Toki sitä on myös Olo-jogurtilla, joka on matkinut Danone Activiaa kilpailevana ruoansulatusjogurttina. 


Sulattaako jogurtti oikeasti ruokaa? Kokeilkaa liikuntaa tai kahvia sen sijaan ;)

Nyt leffailta lämpimässä kainalossa <3



~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...