keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kesän viimeinen päivä Mustion linnalla





















Heipsis! Tuli sunnuntaina käytyä Raaseporissa Mustiossa ja myös Mustion linnan alueella. Tosiasiassahan kyseessä ei ole linna, vaan kartano, mutta linnan alue oli aivan uskomattoman kaunis! Kannattaa tosiaan käydä! Ennen linnareissua tuli hypittyä trampoliinilla ja räpsittyä muutama sata kuva :D Pitäähän sitä edes kerran kesässä trampoliinilla hypellä. Mikä kesä se sellainen olisi, ettei trampoliinilla hyppelisi.

En kyllä tiedä, miten käy maauimalareissun, Suomenlinnan reissun sekä reissun pyörillä Porvooseen. Fingers crossed! Jos ei tänä vuonna, niin ensi vuonna on jotain, mitä odottaa :)

Tuli vietettyä samalla tämän vuoden viimeistä kesäpäivää. Näillä rankkasateilla ja ukkosilla kesää tuskin tänä vuonna takaisin povataan. On se kyllä hassua, että voi tulla takatalvi, muttei koskaan takakesää, harmi vain. Mutta syksy on tosi kiva, kunhan ei tule syysflunssaa. Toivottavasti siltä pystyy välttymään lasten kanssa.

Tässä siis muutama kuva paikasta ja päivästä. Yleisön pyynnöstä myös kuvaaja kuvaamassa


Kanssani on joskus hankala liikkua, varsinkin uusissa paikoissa, joissa en ole käynyt. Saatat luulla, että seuraan, mutta olenkin kymmenen metriä jäljessä kuvaamassa jotain kotiloa. Näin ensimmäistä kertaa myös valkoisia kotiloita. En tiennyt, että sellaisia albiinokotiloita on olemassakaan.

Sain tänään haettua Elloksen paketin lähisiwasta ja istuivat tosi hyvin, pehmeästi ja mukavasti istuvat valkoiset rintaliivit sekä mustat joustavat housut. Mies tykästyi myös yllätyksenä tilattuun valkoiseen vaarinpaitaan :)

Nyt villasukat jalkaan, teemuki kouraan, vähän leipää, kynttilään valo ja leffa pyörimään kera kookospoppareiden, jonka jälkeen nukkumaan. Sängyssäkään ei ole enää pelkät pussilakanat, vaan pussilakanan sisällä on pehmeä peitto. Me like <3

~ Lilja Lumi

P.S. Kaikille sormia ristiin - povataan, ettei sairastuta flunssaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...