lauantai 8. helmikuuta 2014

Siivoilua

Heips!

Äidin vein aamulla satamaan picnic-risteilylle ja sain auton päiväksi käyttööni. Laiskottelin hetken kotona aamupalaa syöden ja lähdin sitten autolla kirjastoon lukemaan uusia lehtiä. Kirjaston mentyä kiinni suuntasin äidin luo. Nukuin päikkärit ja siivosin melkein kaikki huoneet. Taitaa olla kiva yllätys äidille, kun hän menee kotiin, kun en edes kerro käyneeni siellä.

Kyllä on hyvä auttaa, jos siihen on mahdollisuus. Mielestäni kaikkia pitäisi aina auttaa, jos itse kykenee ja ehtii. Hyvät teot ovat aina arvokkaita ja auttamisesta tulee hyvä mieli :)

Olen 10-12-vuotiaasta lähtien siivonnut kodin silloin tällöin yllättääkseni äidin. Yllättää voi monilla kauniilla tavoilla kenet tahansa vaikka viemällä herkkua muuten vain töihin. Se oli hassua, kun kerran pari vein keksejä työporukalle ja ihmeteltiin, miksi ne ovat, jollei ole synttäriä tai pois lähdössä. Kyllähän sitä voi muuten vaan tuoda päivään piristettä vaikka herkkujen muodossa.

Olin illemmalla myös kuvailemassa rannalla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...