lauantai 16. kesäkuuta 2018

Kaupunkimaisemaa ja uusia hyödykkeitä


Festarilook. Helsinki-päivänä eli tiistaina pitkäaikaisin ystäväni tuli Turusta Helsinkiin työpäivänsä jälkeen ja kävelimme Kaisaniemen puistoon kuuntelemaan siellä soittavia bändejä. 










Onneksi tuli superkaunis aurinkoinen ilta vaikka aamulla ja aamupäivällä oli sateista. Ihan hyvä, että välillä sataa. Täällä on niin odotettu sateita, vaikka tykätäänkin aurinkoisista lämpimistä keleistä. Tosin punkkitilannekin on kuulemma juuri sen takia todella korkea, kun lämmin tuli niin aikaisin. Onneksi en ole vielä törmännyt punkkiin. Koskaan ei saa kyllä sanoa "ei koskaan", vaikkei uskoisikaan onnettomiin sattumiin. Riittää, että tietää, mitä punkin puremasta seuraa ja kuinka kauan jälkimaininki voi kestää. Sellaista en toivoisi kenellekään. 






Muita kuvia kaupungilta liikkuessa sinne tänne tällä viikolla. Kaisaniemessä näimme Ismo Alangon, JVG:n (josta luulin, etten ollut koskaan kuullut) joilla oli molemmilla aika tuttuja biisejä sekä Sunrise Avenuen, jota odotimme, mutta oli aika kurjaa, että se soitti vain uusimpia biisejä, joita emme tunteneet, eikä niitä vanhoja, joita olimme teini-iässä kuunnelleet. Kävelimme Pitkänsillanrantaa pitkin takaisin nauttien ilta-auringosta ja juttelimme kaikenlaisia asioita. Emme näe enää yhtä paljon kuin ennen, kun välillämme on pari tuntia välimatkaa, mutta onneksi se ei haittaa. Aina kun näkee, niin jatkaa siitä, mihin jäi. 


Kerran kuukaudessa ostan elintarvikekaupasta kaikkea, mitä haluan. Tavallisiin tarveostoksiin olen tässä lisännyt deodorantin, KaksPlus-lehden, hiusvärin, Laveran body scrubin (joka oli aivan ihana, kuulemma kerran pari viikossa pitäisi kuoria vartalon iho), hammaslankaimia (pitää tehostaa hampaiden puhdistusta ja varata joskus lääkäriaika, iik!) sekä Madaran City CC - voiteen, jonka pistin korvan taakse, kun Karita Tykkän kanssa juttelin. On kyllä aika mainio tuote, joka suojaa myös auringolta suojakertoimen ollessa 15. On siis kaksivaikutteinen kaunistaja. Otan myöhemmin kuvan naamasta, kunhan saan hiukset oikaistua ja lähdettyä ulos.




Sain muutaman päivän odotuksen jälkeen Sportamorelta tilaamani tuotteet. Aivan ihanan ihanat housut ja todella kauniit. Katselin myös samanmoisia mutta tummia sporttiliivejä, mutta niistä oli loppunut oma koko. Niitä odotellessa, laitoin varaukseen. Uudet pikkarit on Wyten sekä treenitrikoot ovat Blaccin, joita en tiedä olevan muualla kuin Sportamorella, olisikohan sitten niiden omaa mallistoa. Ihanat yhtä kaikki.

Sain myös pitkään pohtimani Camelbakin juomarepun, jossa on "juomarakko" sisällä. Aina pyöräillessä ja lenkkeillessä tulee välillä kuiva yläkurkku aika nopeasti, joten on vesi letkun päässä. Tulee juotua varmaan hyvin vettä, kun sitä käyttää. Tuo on Classic-versio, en ole täysin varma tilavuudesta, mutta ensin katsoin sellaista pienempää ja sievempää, jossa olisi ollut vain 1,5 litran rakko. Kesken tuotteiden katselun viimeinen kappale kuitenkin ehdittiin myydä, joten hankin tuon Classicin.

Viimeisenä hankin juoksusortsit ja voihan noita muutenkin käyttää nyt lämpimänä, jollei jopa tulevana kuumana kesänä. Nyt ainakin on todella kuuma täällä kämpässä, kun kirjoittelen ja ystäväni odottaa vieressä, että lähdetään kahville. Lukee robottiäänellä Gigantin mainosta.






Kukkia Rautatieaseman aukiolla.


Eilen kävimme työporukalla Italossa syömässä. Oli vaikea valita kolmesta eri vaihtoehdosta paras, mutta päädyin siihen lopputulokseen, että menen joku toinen kerta uudestaan. Tämä on siis kaverin annos, yksi toinen versio ruokaisasta salaatista, joita mietin ensin.


Otin kuitenkin punajuuririsottoa, paahdettua lehtikaalia, kananrintaa vuohenjuustolla. Oli aika makoisaa kyllä, mutta haluan joku päivä maistaa ruokaisaa salaattia.



Jälkiruoissakin olin kahden vaiheilla, mutta otin itselleni pannacotan, oli mango-versio tällä kertaa. Ihan hyvää, liian vähän vain. Ja tavallinen kahvi. Ensimmäinen kuva on siis vierustoverin, joka on sen salaatin kaveri sitten joskus tulevaisuudessa.


Työkaverit lähtivät jatkoille, mutta mie lähdin kotio nukkumaan, kun on niin pitkä työviikko takana. Piti jo ennen ruokailua käydä kahvilassa juomassa kahvi, kun jo kuuden aikaan ramaisi ja haukotutti tosi paljon. Kampin K-kaupan kautta, josta ostin tämän Soy Protein makeuttamattoman - proteiinijauhepussin ja pakastepuolukoita sekä soya high protein-purkin aamun smoothieta varten. Nyt makusilmut ovat siinä asemassa, etteivät tykkää liikamakeista suklaasta, lakritsista tai suklaa-karamellista ja haluan koittaa jotain muuta kuin heraa, olla maidottomampi. 

Nyt ulos! Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Löytöjä, inspiroitumista ja herkuttelua

Tuntuu, että viime postauksesta on kolme viikkoa, vaikka siitä on hädin tuskin kahtakaan viikkoa. Sanotaanko siis, että pari viime viikkoa o...