lauantai 30. joulukuuta 2017

Ulkoilua pilvisellä säällä


Loma joulun jälkeen. Toisinaan aika meinaa käydä pitkäksi ja unirytmi sekoittua, mutta ainakin saa kuitattua kaikki univelat, jos sellaisia on. Tuntuu, ettei silmänalusetkaan ole yhtä tummat tai pussita niin paljon kuin normaalisti, vaikka arkipäivien välisinä öinäkin tulee ihan hyvin nukuttua. Olen saanut vesikiintiöni tasapainottumaan ja suklaata ei tee enää ollenkaan mieli. Tälläkin hetkellä puputin yhden porkkanan. Yritän ulkoilla joka päivä ja keksiä tekemistä.

Eilen vai edellispäivä kaveri pyysi kahville ja menin. Toisena päivänä kävin kirjastossa selaamassa lehtiä: KuntoPlussassa oli hyviä tippejä, miten keventää huomaamatta pienillä valinnoilla joulun jälkeen. Kävimme Steam Coffeessa, joka on ihan mukiinmenevä paikka. En kyllä uudestaan ota tuollaista kookoshattua, koska se on täynnä höhhöä ja siitä määrästä voi tulla vatsa kipeäksi. Kipitin äkkiä valmistauduttuani metroon ja vasta noustessa katutasolle huomasin, että jumppanauhani oli tullut mukaan huomaamattani - jos ei olisi niin tarttuvaa sorttia, niin ei olisi pysynyt mukana. Ihan hyvä juttu, kun olin kuitenkin menossa salille kahvittelun jälkeen. Nykyään salillakin lämmittelen crosstrainerilla sen 15-25 minuuttia. Nauhalla sain viime kerralla olkapäät kipeiksi, joten harjoitin sitten olkapäistä alaspäin olevaa osiota. Tarvitsen vain kaksi erilaista nauhaa kotiharjoitteluun jos kehon painoilla tekee. Kahvakuula vielä mukaan ja jumppamatto, niin mihinpä sitä salia tarvitsisikaan. Salilla on kyllä ihan kiva käydä.


Tänään aurinko näyttäytyi aamupäivällä, joten päätin, että tänään lähden kävelylle.





Kävelin Kruunuhaan rantaa pitkin Katajanokalle.



Taivas oli ihanan värinen ja pilvet välillä raottivatkin, että saattoi nähdä toiveen auringosta.


Katajanokalla pyöriessä vihdoin aurinko tulikin hetkeksi esiin ja nautin siitä täysin rinnoin.


Maailmanpyörästä ei saa enää kunnon kuvia, kun siinä on aina busseja edessä. Onneksi ehdin ottamaan ihan kivoja kuvia ennen kuin Allas tuli parkkipaikkoineen siihen viereen.



Jatkoin kävelyä Kaivopuistoon, kun olin päättänyt kävellä Kaivopuistoon. Välillä vähän ripeksikin, mutten antanut sen haitata. Olin menossa Cafe Ursulaan, mutta se oli tupaten täynnä ihmisiä, joten päätin hypätä kolmosratikkaan ja mennä katsomaan Esplanadia. Näin kuitenkin ohittaessa Mikonkadun, Roasbergiinkaan ei mahtunut ja menin sitten hörppäämään yhden kahvin Steam Coffeessa. Se jäi kyllä kesken, minkäs sille voi. Nykyään kahvikin tuntuu maistuvan aika kuralta.


Ajattelin siellä kahvia hörppiessä, että kuinkahan pitkän matkan olen kävellyt ja maps-palvelu oli automaattisesti mitannut matkaani koko ajan, kun olin tien päällä. Aika älykästä! Vielä älykkäämpää on se, että se tiesi, missä ja milloin kävelin ja milloin käytin ratikkaa. I'm amazed!

Mutta sellainen lenkki tuli tehtyä. Nyt loppupäivän vielä mietin, mitä sitä tekisi. En taida ainakaan uudelle lenkille lähteä. 8km kävelyä on ihan hyvä saldo päivässä. Jeje!

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...