lauantai 16. joulukuuta 2017

In the year 2017

Vuonna 2017


1. Olen vihdoin saanut aloitettua uintiharrastukseni.

2. Rakastan työtäni ja tykkään siellä olevista ihmisistä.

3. Nautin enemmän lähimatkustamisesta ja matkustamisesta muutenkin, mutta haluaisin edelleen mennä kaikkialle teleportilla. Tulisi enemmän käytyä kaikkialla ja nähtyä ihmisiä ja paikkoja.

4. Olen halunnut mennä kymmeniä kertoja takaisin ajassa.

5. Ihoni käyttäytyy edelleen kuin teini-ikäisellä, mutta kasvojen ihon olen saanut hallintaan. Ja tiedän, mikä vaikuttaa kehoni ja mieleni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yritän toimia sen mukaan.

6. Nautin siitä, kun ei ole mitään tekemistä. Jos aika käy liian pitkäksi niin aina jotain keksii. Toisinaan kulkee niin mielellään slow motionilla, mutta slow motionkin kuluu liian nopeasti.

7. Täytin kolmekymmentä, mutta näytän edelleen 25-vuotiaalta. Silti minulta ei ole kysytty kuin kerran papereita viimeisen kahdeksan vuoden aikana. En ole vanhentunut viimeiseen kuuteen vuoteen. Mieli pysyy nuorena niin kauan kuin haluaa.

8. Nautin enemmän treenaamisesta, kehoni voimistamisesta ja hitaasta suorittamisesta.

9. Olen toisinaan aika kahvisieppo. Pitää silti muistaa juoda vettä, ettei tule paha olo.

10. Löysin sittenkin ihan täydelliset joululahjat läheisilleni, vaikken ensin meinannut keksiä ja keksittyäni keksin yhä vain lisää ja lisää.

11. Puhun suoraan ja olen paljon avoimempi. Hyväksyn enemmän ihmisten erilaisia näkemyksiä. Toisinaan on ihan hyvä olla sanomattakin ihan kaikkia asioita, mitä tulee mieleen, jollei ole sopivaa.

12. Ihmiset, jotka ovat päässeet sydämeeni eivät pääse sieltä pois. Jos kerran alan välittämään, niin en lopeta välittämistä milloinkaan.

13. Olen nykyään täysin alkoholiton. Ehkä punaviinilasillisen hyvin harvoin voin nauttia kivassa seurassa. Ei se alkoholi ole ennenkään kovin paljon maistunut tai miellyttänyt, mitä turhaan.

14. Minulla on edelleen hyvin vahvat mielipiteet joistain asioista. En enää epäile mielipiteitäni. Jostain asioista ei oikeasti vain ole mielipidettä, eikä pidäkään olla. En kuitenkaan vastaa koskaan "en tiedä", voin kertoa, etten ole ottanut asiasta selvää tai etten ole muodostanut asiasta mielipidettä.

15. Kaikkia ei voi miellyttää, vaikka yrittäisi parhaansa. Miksi aina edes pitäisi, jos ei ole hyvä olo siitä? Saan asioista viboja. Hiljaiset ovat vaikeimpia ymmärtää, ei kuule ajatuksia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että jos on hiljaa, että olisi suuttunut jostain. Ihmiset voivat tarvita omaa rauhaa seurassakin.

16. Rakastan edelleen kaikkea kuviin liittyvää ja nautin suuresti näkemisestä. Haluan myös omilla kuvillani tuoda iloa muille.

17. Olen saanut lukuinnostustani takaisin.

18. Rakastan edelleen suomenkieltä puheena ja kirjoitettuna. Olen yrittänyt olla naljailematta siitä, kuinka oudosti ihmiset joskus puhuvat. Olen siis saanut kaarinalaisen puhe - ja äidinkielikasvatuksen. En mukaudu erikoiseen nykykieleen, jos en halua. Otan vaikutteita mieluummin murteista kuin slangista, koska murteet ovat niin kaunista kuultavaa ja vähenevä luonnonvara. P.S. Sika on eläin.

19. Jos joku on morkannut valintojani niin en välitä paskaakaan. En halua pahoittaa mieltäni, en myöskään tahallani koskaan pahoita toisten mieltä. Niin kuitenkin toisinaan käy ja se on elämää. Aina voi pyytää anteeksi, mutta pitää kuitenin kertoa, jos jostain pahoittaa mielensä, jos toinen ei sitä ymmärrä.

20. Olen harmitellut, että naapurini muutti pois.

21. En ostele enää mitään, mitä en oikeasti tarvitse, käytä tai halua.

22. Osaan oikeasti koota ohjeista mitä tahansa. Kokosin tv-tasoni, mutta olen koonnut ennenkin esimerkiksi tuoleja töissä. Tykkään etsiä vikoja ja korjata ne, olipa kyse mistä tahansa.

23. Vuosi 2017 on ollut parempi kuin 2016.

24. Minusta on tullut maitoholisti. Ja keho kiittää.

25. Hyvä tapa myös syödä ananaspurkki päivässä.

26. Olisikohan ollut yksi flunssa tänä vuonna jos sitäkään. Parin päivän nuha.

27. Ihmistuntemus paranee vuosi vuodelta. Luottamus on aina tärkeää minulle.

28. Menetin tänä vuonna isoäitini, isäni äitinsä. Mamma taistelee vielä sairautta vastaan.

29. Olen nauttinut enemmän laulamisesta ja esiintymisestä.

30. Olen kaivannut kaukana asuvia ystäviä ja sukulaisia.

31. Olen löytänyt SnapChatin hauskuuden. 


Ensi vuonna:

- Jatkan hyvin alkanutta sokeritonta. Suolahan ei ole koskaan ollut ongelma, koska olen jo vuosia ollut aika suolaton. Tosin pizza on edelleen paras ruoka ikinä! Ja yritän juoda tarpeeksi vettä.

- Jatkan hyvää treenausta. Haluan olla sisäisesti ja ulkoisesti vahva.

- Yritän edelleen levittää hyvää ympärille perus ystävällisyydellä, jos siihen vain on mahdollisuus.

- Kun tunnen jotain otan siitä kaiken irti.

- Aion voittaa hammaslääkäripelkoni ja mennä hammaslääkärille.

- Aion lukea enemmän uutisia ja ajankohtaisuuksia, vaikka en haluakaan tietää, mitä ilkimyksiä maailmalla liikkuu pahoine aikomuksineen.

- Aion lukea enemmän kirjoja.

- Aion tutustua uusiin ihmisiin.

- Hallitsen talousasiani.

- Nautin myös tiskaamisesta. En jätä enää asioita tekemättä laiskuuttani. Tykkään kuitenkin olla tehokas ja siitä, että saa asioita aikaan. Esimerkiksi töissäni en vain osaa olla paikallani, kun tiedän, että on paljon tehtävää koko ajan. Pitää vain päästä aloittamaan.

- Harkitsen muuttamista nykyisestä asunnostani pois.

- Toivon kokevani suuria tunteita. Tässäkin vuodessa on ollut paljon kivoja ja hyviä asioita.

- Voisin aloittaa uuden harrastuksen.

- Yritän syödä terveellisemmin sekä monipuolisemmin ja pitää itseni enemmän irti myös vehnästä, että voisin paremmin.

- Rakastan.


Katsotaan vielä, mitä joulu ja uusi vuosi tuo tullessaan :)

~ Lilja Lumi

"Do random acts of kindness every single day"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pääsiäisen jälkeinen lenssu

Sitä vain toivoisi, että aivoista tietokoneelle olisi sanelukone, varsinkin kun kaikki hienot ajatukset blogia varten tulevat suihkussa, mut...