perjantai 27. tammikuuta 2017

Oriflame

Normaalia raskaampi viikko takana. Tullut vain öllöteltyä ja rötvättyä iltaisin, pelannut ja katsellut sarjoja. Ei ole jaksanut käydä salilla ja kahvi ja jäätelö ovat maistuneet. Kerroinkin jäätelön olevan akilleen kantapääni. Herkuton tammikuu ei pitänyt - onko se mikään ihme.

Nyt kokeilen toista menetelmää ja jaksan mennä taas salille. Onneksi perjantain kruunasi Oriflamen lähetys, jonka hain tänään töiden jälkeen postiautomaatista. Viikon piristys. Mutta ihan oikeasti aion parantaa, koska voimaton olo ei ole mukava, varsinkin jos tietää aiheuttavansa siitä puolet. Aion muuttaa tämän asian. Haluan tuntea itseni voimakkaammaksi. Voimakkaaksi sisältä ja ulkoa.
Ja kauniiksi. Siksi Oriflame.




Muistelin, että olisin tilannut kolme tuotetta, mutta tilasinkin viisi. Mikäs siinä. Heti kun näin tuotteet niin muistin vähintään ajatelleeni tilata ne. Paketin mukana tuli listallinen tuoteselosteita sekä tämä lehti, jota en ole vielä selannut. Saattaa olla sellainen kiva lehti, jonka sivuilta voi haistella erilaisia hajuja. Sellaiset ovat aina kivoja.

Voidemainen suihkugeeli sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi ja kauniin näköiseksi. Iho tuntuu sileältä ja pehmeältä 24 tuntia. 
Halusin tämän hemmottelua ja ylellistä ihon hoitoa varten. Uskoin, että se tuoksuu tosi hyvältä, ihan hyvä tuoksu.



Miedosti vaahtoava puhdistusgeeli sisältää virkistävää aloe vera -uutetta. Poistaa iholta meikin ja jättää ihon raikkaaksi. Sopii normaalille ja sekaiholle.  
Halusin oikeanlaisen iholleni sopivan puhdistustuotteen, joka oikeasti puhdistaisi, antaisi raikkauden tunteen, eikä jättäisi ihoa kireäksi. Tämä sisältää myös aloe veraa ja on luonnollinen tuote, joten kokeillaan. Kokeilijan arvio: "
Mieto tuote sopii kaikille ihoille ja vaahtoaa juuri sopivasti. Tuoksu on ihana aloe vera, ei yhtään liian voimakas käyttää. Poistaa meikin todella hyvin ja iho jää raikkaaksi.

Kätevä läpinäkyvä pullo, josta näkee paljonko tuotetta on jäljellä. Helposti avattava ja tiivis korkki, josta saa annosteltua pulloa puristamalla juuri tarvitsemansa määrän tuotetta. Näin tuotetta ei mene yhtään hukkaan!


Käyttäjän arvio: Ihanin voide ikinä! Ihanan tuoksuinen ja kosteuttaa nopeasti. Suosittelen KAIKILLE! (Itselleni tällä voiteella on nostalginen vaikutus. Tarvitsin toki myös kosteusvoidetta, mutta omistin juuri samanlaisen putelin joskus vuosia sitten teini-ikäisenä. Tämän tuoksu on aivan suloisen huumaava, vesimelonin tuoksuinen)
 
Aromaattinen kuoriva suihkugeeli sisältää raikastavaa kiiviuutetta. Kuorivat siemenet poistavat vartalon iholta kuolleet ihosolut. Saippuaton, pH-tasapainotettu. Hellävarainen kuoriva suihkugeeli sopii päivittäiseen käyttöön. 
Normaalin vartalosaippuan lisäksi, olipa se kuinka hyvä tahansa, tarvitaan myös kuoriva saippua, joka kuorii ihoa syvemmältä, jolloin kuolleet ihosolut puhdistuvat syvemmältä. Uskon ja toivon tämän auttavan ongelmaihooni.

Raikas ja upealta tuoksuva kasvovesi sisältää luomuruusuvettä ja -kamomillavettä. Antioksidanttipitoiset ainesosat rauhoittavat ja pehmittävät ihoa. Iho tuntuu joustavalta ja raikkaalta. Käytä puhdistuemulsion jälkeen. Parabeeniton. Luomusertifioitu.  
Tarvitsin uuden kasvoveden ja sanotaan, että luomukosmetiikka olisi parempaa, joten kokeillaan.

Harkitsin myös tätä Giordani Gold - sävyttävä kosteusvoidetta ja Milk & Honey nourishing - päivävoidetta sekä Milk & Honey Gold Moisturing - suihkugeeliä. Jospa joku päivä. Ensin nämä pitää käyttää loppuun. Oriflamelta löytyy muutakin kuin pesuaineita ja voiteita. Kannattaa katsastaa. Nyt herkuttelemaan tämän lehden pariin ja tekemään sitruuna-inkiväärijuomaa.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...