maanantai 18. huhtikuuta 2016

Uudet kengät


Kuvanlaadusta voi kiittää kännykkää. Ei se aina jaksa. Kävin Intersportissa vaihtamassa kengät ja kokeilemassa uusia kenkiä, koska vanhoista kivan värikkäistä ja tuntuisista ei löytynyt sopivaa kokoa. Piti käydä vaihtamassa, koska kämpillä huomasin, että kengät ovat aivan turhan naftit, eihän sellaisilla voi juosta. Nyt hankinkin aivan erilaiset ja puolitoista kokoa suurempana.

Ennen kenkävaihtoa kävin Anttilassa katselemassa, josko löytyisi arganöljyä sisältävää saippuaa ja löytyihän sitä! Vihdoinkin! Olen jonkin aikaa etsinyt, kun totesin arganöljyä sisältävän mutanaamion tosi ihanaksi. Ja nämä kaksi todellakin olivat ihania pestessä. Vartalon iho tuntuu puhtaalta ja sileältä. Tuo pienempi on kasvojen kuorinta-aine, joka teki kasvojen ihon todella sileän ja pehmoisen tuntuiseksi. Eikä tuoksukaan ole paha. Tykkään!


Eilen nämä uudet Finlaysonin Greta-lakanat olivat pesussa ja kuivumassa, mutta tänään sain vaihdettua ne sänkyyn. On todella ihanat ja kivat. Todellakin materiaalina mainitaan satiinipuuvilla, mutta nämä tuntuvat täydeltä puuvillalta. Ovat todella mukavat. Kyllä nyt kelpaa kölliä uusissa pestyissä lakanoissa, jotka ovat niin nätitkin. 



Tässä mainitsemani kengät. Olivat saman hintaiset, niin ei tarvinnut edes rahan kanssa venkslata. Eli Niken Free Run Distancet muuttuivat Niken Free Run Flykniteihin. Kokeilin muutamia kenkiä, mutta päädyin näihin. Ajattelin, etten löydä yhtä kivoja ja hyviä kuin Distancet, mutta nämä tuntuvat todella mukavilta ja hyviltä jaloissa. Myyjälle höpötinkin, että nämä jalassa tekee koko ajan mieli liikkua.

Kysyin vielä myyjän mielipidettä, kun olivat nämä ja mustavalkoiset, niin hän sanoi, että nämä ovat ainakin keväiset. Olin samaa mieltä: nämä ovat nätimmän näköiset ja tuntuvat mukavilta jaloissa. Aika karkit, jos sellaista ilmaisua saa käyttää.

Näistä vielä mainittakoon se, etten ole koskaan käyttänyt tämän kaltaisia kenkiä, mutta olen aina halunnut omistaa jotkut tämän kaltaiset kengät. Nämä siis vedetään periaatteessa kuin sukka jalkaan ja nämä ovat ns. paljasjalkakengät. Olen iloinen! Wihii!

Tänään menen aiemmin nukkumaan, koska tämä päivä meni puoliksi pienessä horroksessa. Onpa siinä taas sana. Horros. Horsmakin on aika jännä. Suomen-kieli on hauskaa.

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi lelu ja äitienpäivä - matkustelua

Minulla oli pari päivää flunssa ja vielä vähän kolmantenakin, mutta onneksi se oli lyhyempi kuin edeltäjänsä. Luulenpa, että edellinen oli o...