maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kevättä ja kuvia

Kaunis kevätpäivä tänään oli lämmin ja siitä sai nauttia muutaman tunnin ulkona. Maistoin uutta jäätelöä, eikä tehnyt edes mieli juosta töiden jälkeen bussiin, jonka näin käyvän pysäkillä, vaan halusin hetken istuskella (tai no seisoa, koska joku joi kaljaa ja tupakoi siinä) pysäkillä, syödä jäätelöä ja nauttia auringosta.

On ihanaa saapua asuntoon, joka on siisti, koska siivosin sen kokonaan eilen ja muistin vielä pedata sängyn ennen lähtöä. Vaikka pudottaisi avaimet eteisen matolle, niin siitä ne oikeasti löytyisivät, koska siinä ei ole mitään muuta kuin se lattialla oleva matto ja yhdet kengät.
Syön tässä samalla pizzaa (kyllä, pitäisi laittaa itseni ruotuun) ja katselen leffaa, kun kirjoittelen, koska leffat pitää ehtiä ennen huomista katsoa, että ne voi viedä takaisin. Mitäs otin kaksi, kun sai kaksi yhden hinnalla vuokrata.

Note to self: Seurasaari. Kävin viikonloppuna Seurasaaressa, enkä ole tänne muistanut niitä kuvia näyttää. Lupaan, että näytän vain muutaman, vaikka tulikin 41 hyvää.

Sanotaan, ettei vanha koira opi uusia temppuja. Kyllähän oppii! Mielestäni elämä on elinikäistä oppimista. Vaikka eläisi tuhat vuotta, niin siltikin voisi vielä oppia uutta.

Opin tänään jälleen uutta ja hyvä niin. Useimmiten opin havainnoimalla ja keskustelemalla. Tänään onneksi sivusta katsova kysyi ja ehdotti. Ei sitä joskus huomaa tekemiään virheitä, mutta onneksi joku toinen huomasi ja otin opikseni. Olen kiitollinen siitä, koska haluan aina kasvaa ja kehittyä. 



Kuvat ovat siis perjantailta, kun koko päivän piti olla aurinkoista ja olin suunnitellut edellisenä päivänä meneväni Seurasaareen. Olihan aurinkoista aamulla ja päivällä, mutta iltapäivällä ei enää niinkään. Elättelin aurinkoisesta illasta vielä toivoa ja nousin bussi nro 24 taisiko olla, joka on ainoa Seurasaareen menevä bussi. Katselin maisemia, että hahmottaisin reittiä, mitä kautta se menee. Ainakin Töölön ja Hietalahden ohitimme.





Perillä Seurasaaressa oli vähän viilakkaa, mutta onneksi oli ulkohousut ja hyvä ulkotakki ja lämpimät vaatteet alla, niin ei paljoa palellut. Kuvailu olisi ollut paljon mielekkäämpää auringolla, mutta on hyvä nähdä pilvisiäkin päiviä. Sillan varrella tuli ensimmäisenä vastaan pari hanhea ja useampi lokki, joita yritin kuvailla. 




Kiersin puoli saarta museoreitinkin läpi kulkien ja yhden rakennuksen sisälle kävin kurkistamassa seinässä olevasta aukosta.




Takaisin sillalle saavuttuani oli ilma jo alkanut viilentyä ja alkoi tihkuttaa. Piti odottaa vartti seuraavaa bussia, mutta kämpillä sai mennä lämpimään suihkuun, niin ei tullut vilustuttua.



Lauantaina vietin hidasta aamua lukien, pelaten, leffaa katsoen ja samalla juoden kahvia ja syöden kaurapuuroa mustikoilla ennen kuin lähdin junalla Selloon. Koitin muutamia kenkiä urheiluvaateliikkeessä ennen kuin löysin nämä sopivat Niken Free Run Distancet. Nämä tuntuivat liikkeessä tosi hyviltä jaloissa, mutta kun koitin niitä eilen myöhemmin, niin tuntuivat liian pieniltä.  
Ei siinä muuta voi kuin että pitää käydä vaihtamassa puoli kokoa suurempaan.

Tultuani takaisin Espoosta katsoin asematunnelissa olevasta Candy Townista, olisiko siellä hyviä leffoja ja samalla katsoin kännykällä, jos Finnkinosta tulisi sinä päivänä hyviä leffoja. Katsoin, että ainoa potentiaalinen leffa tulisi kymmenen minuutin kuluttua Kinopalatsista, mikä sattuikin sopivasti, koska olin rautatieasemalla. Nopea kävely Kinopalatsiin, lipun osto automaatista, vessassa käynti ja jonon hännille odottamaan lipun tarkistusta ja sisälle pääsyä. En ollut ennen käynyt Kinopalatsissa, aina vain Tennispalatsissa. Elokuva oli Batman vs Superman ja parempi kuin luulin. Ihan ok siis.

Sunnuntai oli mukava rentoilupäivä.

~ Lilja Lumi

P.S. Pitäisi tosiaankin käydä vaihtamassa nuo kengät oikean kokoisiin ja alkaa treenaamaan ensi kuun Naisten Kymppiä varten. Ai niin, olen löytänyt uuden kivan blogin, mitä lukea Päiväkodinelämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi lelu ja äitienpäivä - matkustelua

Minulla oli pari päivää flunssa ja vielä vähän kolmantenakin, mutta onneksi se oli lyhyempi kuin edeltäjänsä. Luulenpa, että edellinen oli o...